kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Pajūrio šlaistūnas
The Beach Bum The Beach Bum
2019 Jungtinės Valstijos, Jungtinė Karalystė, Šveicarija, Prancūzija 95 min N-16
Filmas pridėtas

„Retai kada tenka į programą įtraukti filmus jų nemačius, tačiau Harmony Korine'as nekelia abejonių. Tai filmas, kurio mes, programos sudarytojai, nekantraudami laukėm ilgai, tad neabejotinai stovėsim pirmieji eilėje į kino į salę, kad galėtume leistis „išnešami" originalaus režisieriaus pasaulėvaizdžio." (A. Račaitytė)

 

Filme vaizduojami pajūrio šlaistūno ir simpatiško sukčiaus, pravarde Mėnulio Šuo, nuotykiai bei gyvenimas pagal susikurtas taisykles. Šioje originalioje ir neabejotinai subversyvioje Amerikos nepriklausomojo kino maištininko Harmony Korine'o („Gummo", „Laukinės atostogos") komedijoje vaidina Matthew McConaughey, Snoop Doggas, Zacas Efronas bei Isla Fisher. 

Filmografija

2012 – Laukinės Atostogos / Spring Breakers (Kino pavasaris)
2009 – Šiukšlių dulkintojai / Trash Humpers 
2007 – Ponas Vienišius / Mister Lonely 
1999 – Šizofrenikas Žiuljenas / Julien Donkey-Boy 
1997 – Gummo / Gummo

 

 


7.3
Iš viso balsų: 29
Režisierius -

Harmony Korine

Scenarijaus autoriai -

Harmony Korine

Aktoriai -

Matthew McConaughey, Zac Efron, Snoop Dogg, Isla Fisher

Prodiuseriai -

John Lesher, Steve Golin, Charles-marie Anthonioz, Mourad Belkeddar, Nicolas Lhermite

Operatorius - Benoît Debie
Montažas - Douglas Crise
Kompozitoriai - John Debney
Pardavimo agentas -
Platintojas - Theatrical Film Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - anglų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija

2012 – Laukinės Atostogos / Spring Breakers (Kino pavasaris)
2009 – Šiukšlių dulkintojai / Trash Humpers 
2007 – Ponas Vienišius / Mister Lonely 
1999 – Šizofrenikas Žiuljenas / Julien Donkey-Boy 
1997 – Gummo / Gummo

 

 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.