kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Kavalkada
Cavalcade
2019 Austrija 5 min V
Filmas pridėtas

Ar galime pasitikėti savo akimis? Filme neriama į erdvę tarp realybės ir suvokimo, metant iššūkį žiūrovo pojūčiams, siekiantiems įprasminti patiriamus vaizdus ir garsus. Režisierius suardo fizinę erdvę įterpdamas į ją vandens ratą ir žaisdamas judėjimo bei stingulio iliuzija.

 

Filmografija

2017 – Žvaigždė / Star

2015 – Didžioji Kuba (trumpametražis dok. f.) / Capital Cuba (short doc.)

2014 – Embargas (trumpametražis) / Embargo (short)

2014 – Dvylika istorijų (trumpametražis) / Twelve Tales Told (short)

2013 – Piramidės šviesa (trumpametražis) / Pyramid Flare (short)

2013 – Gražioji piramidė (trumpametražis dok. f.) / Picture Perfect Pyramid (short doc.)

2012 – Susipažinimas (trumpametražis dok. f.) / Reconnaissance (short doc.)

2011 – Nuo A iki A (trumpametražis) / A to A (short)

2010 – Ketinimas (trumpametražis) / Endeavour (short)

2009 – Vikri lapė šoka per tingų šunį (trumpametražis) / The Quick Brown Fox Jumps Over the Lazy Dog (short)

2008 – Dvylika sprogimų (trumpametražis) / Twelve Explosions (short)

2007 – Svaigulys (trumpametražis) / Vertigo Rush (short)

2005 – Lėkštė (trumpametražis) / Plate (short)

2003 – Be pavadinimo (trumpametražis) / Without Title (short)


8.7
Iš viso balsų: 3
Režisierius -

Johann Lurf

Scenarijaus autoriai -
Aktoriai -
Prodiuseriai -

Johann Lurf

Operatorius - Martin Putz
Montažas -
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - sixpackfilm
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - Be dialogų
Subtitrai - Be subtritrų
Filmografija

2017 – Žvaigždė / Star

2015 – Didžioji Kuba (trumpametražis dok. f.) / Capital Cuba (short doc.)

2014 – Embargas (trumpametražis) / Embargo (short)

2014 – Dvylika istorijų (trumpametražis) / Twelve Tales Told (short)

2013 – Piramidės šviesa (trumpametražis) / Pyramid Flare (short)

2013 – Gražioji piramidė (trumpametražis dok. f.) / Picture Perfect Pyramid (short doc.)

2012 – Susipažinimas (trumpametražis dok. f.) / Reconnaissance (short doc.)

2011 – Nuo A iki A (trumpametražis) / A to A (short)

2010 – Ketinimas (trumpametražis) / Endeavour (short)

2009 – Vikri lapė šoka per tingų šunį (trumpametražis) / The Quick Brown Fox Jumps Over the Lazy Dog (short)

2008 – Dvylika sprogimų (trumpametražis) / Twelve Explosions (short)

2007 – Svaigulys (trumpametražis) / Vertigo Rush (short)

2005 – Lėkštė (trumpametražis) / Plate (short)

2003 – Be pavadinimo (trumpametražis) / Without Title (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.