kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

1981
1981 Nittonhundraåttioett
2018 Švedija 14 min N-18
Filmas pridėtas

Stokholmas, 1981-ieji. Sutuoktinių gėjų pora, ieškodama naujų patirčių su nepažįstamaisiais, apsilanko saunoje. Saugioje aplinkoje vyrai tikisi realizuoti slapčiausius savo troškimus. Tačiau net rojuje galioja taisyklės, kurioms privaloma paklusti.

Filmografija

2019 – Sėkmės, mažute (trumpametražis) / Crash and Burn, Honey (short)

2017 – Keistuolis (trumpametražis) / Freak (short)

2016 – Ponas tėtušis (trumpametražis) / Mr. Sugar Daddy (short)

2014 – Kasantis duobę (trumpametražis) / The One Digging a Grave (short)

2013 – Meilė 3:56 valandą (trumpametražis) / Love at 03.56 (short)


5.7
Iš viso balsų: 6
Režisierius -

Dawid Ullgren

Scenarijaus autoriai -

Anton Nyberg

Aktoriai -

Bengt Braskered, Razmus Nyström

Prodiuseriai -

Isaac Inger

Operatorius - Josua Enblom
Montažas - Robert Krantz
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas -
Platintojas - Swedish Film Institute
Gamybos kompanija -
Dialogai - švedų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2019 – Sėkmės, mažute (trumpametražis) / Crash and Burn, Honey (short)

2017 – Keistuolis (trumpametražis) / Freak (short)

2016 – Ponas tėtušis (trumpametražis) / Mr. Sugar Daddy (short)

2014 – Kasantis duobę (trumpametražis) / The One Digging a Grave (short)

2013 – Meilė 3:56 valandą (trumpametražis) / Love at 03.56 (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.