kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Ultra Pulpe
Apocalypse After Ultra Pulpe
2018 Prancūzija 37 min N-18
Filmas pridėtas

Apleistas pajūrio kurortas. Baigiamas fantastinio filmo apie mūsų eros pabaigą filmavimas. Baigiasi ir dviejų moterų ­– aktorės ir režisierės, Apokalipsės ir Džiaugsmo, – meilės romanas.

 

 

Filmografija

2017 – Laukiniai berniukai / The Wild Boys (Kino pavasaris)
2015 – Mūsų hormonų dama (trumpametražis) / Our Lady of Hormones (short)
2014 – Salambo (trumpametražis) / Salammbô (short)
2014 – Priešistorinis kabaretas (trumpametražis) / Prehistoric Cabaret (short)
2012 – Gyvenant ramų gyvenimą (trumpametražis) / Living Still Life (short)
2011 – Boro dėžėje (trumpametražis) / Boro in the Box (short)

 

 


6.0
Iš viso balsų: 4
Režisierius -

Bertrand Mandico

Scenarijaus autoriai -

Bertrand Mandico

Aktoriai -

Lola Créton, Pauline Jacquard, Pauline Lorillard, Elina Löwensohn, Anne-Lise Maulin, Vimala Pons

Prodiuseriai -

Emmanuel Chaumet

Operatorius - Sylvain Verdet
Montažas - Georges Cragg
Kompozitoriai - Pierre Desprats
Pardavimo agentas - Ecce Films
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Laukiniai berniukai / The Wild Boys (Kino pavasaris)
2015 – Mūsų hormonų dama (trumpametražis) / Our Lady of Hormones (short)
2014 – Salambo (trumpametražis) / Salammbô (short)
2014 – Priešistorinis kabaretas (trumpametražis) / Prehistoric Cabaret (short)
2012 – Gyvenant ramų gyvenimą (trumpametražis) / Living Still Life (short)
2011 – Boro dėžėje (trumpametražis) / Boro in the Box (short)

 

 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.