Uždaryti langą
Archyvas

Kūniški prisiminimai

Memories of My Body

Kucumbu tubuh indahku

2018 / Indonezija / 105 min / N-16
7.4
Iš viso balsų: 8, vidurkis: 7.4
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Kūniški prisiminimai on IMDb
Režisierius -

Garin Nugroho

Scenarijaus autoriai -

Garin Nugroho

Aktoriai -

Muhammad Khan, Raditya Evandra, Rianto , Randy Pangalila, Whani Darmawan

Prodiuseriai -

Ifa Isfansyah, Matthew Jordan

Operatorius - Teoh Gay Hian
Montažas - Greg Arya
Kompozitoriai - Mondo Gascaro
Pardavimo agentas - Asian Shadows - Chinese Shadows
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - indoneziečių, javiečių
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Šis filmas tiems, kurie kine ieško pažinčių su kitomis kultūromis ir trokšta pabėgti nuo kasdienybės. Indoneziečių šokėjo ir aktoriaus Rianto pasakojimas įtraukia į magiškas jo kūno patirtis ir po truputį atskleidžia, kiek reikia drąsos, kad išliktum savimi konservatyvioje šalyje." (M. Valiūnaitė)

 

Tėvas palieka Džiuno Centrinės Javos kaime dar visai vaiką. Berniukas įstoja į „Lengger" šokio mokyklą, kurioje vyrai savo išvaizdą ir judesius transformuoja į moteriškus. Iš šokio ir aplinkinių sklindantis jausmingumas bei seksualumas, susipynęs su agresyvia Indonezijos socialine ir politine aplinka, verčia Džiuno keliauti iš kaimo į kaimą. Nors kelionėse vaikinas patiria ir daug meilės, vis dėlto jam tenka vienam susidurti su savo kūno pokyčiais.

Filmografija

2015 – Chaotiškos meilės poemos / Chaotic Love Poems 

2012 – Soegija / Soegija 

2008 – Po medžiu / Under The Tree 

2006 – Javos opera / Opera Jawa

2002 – Žmogaus-paukščio pasaka / Bird-Man Tale

1998 – Lapas ant pagalvės / Leaf on a Pillow

1994 – Laiškas angelui / Letter to an Angel

1991 – Meilė – tai duonos riekė / Love Is a Slice of Bread