kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Visuomenės nelaisvėje
Prisoner of Society Prisoner of Society
2018 Gruzija 16 min N-13
Filmas pridėtas

Ką reiškia jaustis svetimai savo šalyje ir šeimoje? Jauna translytė moteris Adelina, spaudžiama tradicinių šeimos ir konservatyvios visuomenės normų, trokšta būti laisva ir nevaržoma. Šis filmas – tai intymi kelionė į Adelinos mintis ir pasaulį.

 

 

Filmografija

2016 – Motina (trumpametražis) / Deda (short)

2015 – Pasiklydę realybėje (trumpametražis) / Lost In Reality (short)

2014 – Maži dalykai (trumpametražis) / Little Things (short)

2013 – Herojus (trumpametražis) / Hero (short)

2013 – Viskas priklauso nuo tavęs (trumpametražis) / It's all up to you! (short)

2011 – Tamsioji pusė (trumpametražis) / Dark Side (short)


8.3
Iš viso balsų: 4
Režisierius -

Rati Tsiteladze

Scenarijaus autoriai -

N/A N/A

Aktoriai -
Prodiuseriai -

Rati Tsiteladze

Operatorius - Rati Tsiteladze
Montažas - Rati Tsiteladze
Kompozitoriai - Rati Tsiteladze
Pardavimo agentas -
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - gruzinų
Subtitrai - anglų
Filmografija

2016 – Motina (trumpametražis) / Deda (short)

2015 – Pasiklydę realybėje (trumpametražis) / Lost In Reality (short)

2014 – Maži dalykai (trumpametražis) / Little Things (short)

2013 – Herojus (trumpametražis) / Hero (short)

2013 – Viskas priklauso nuo tavęs (trumpametražis) / It's all up to you! (short)

2011 – Tamsioji pusė (trumpametražis) / Dark Side (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.