kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

35 taurelės romo
35 Shots of Rum 35 rhums
2008 Prancūzija, Vokietija 100 min N-16
Filmas pridėtas

„Claire Denis atvira: istoriją įkvėpė labai artimas, beveik romantiškas jos motinos ir šios tėvo, režisierės senelio, ryšys. Kartu šis filmas prasmingai sujungia dvi šių metų „Kino pavasario" retrospektyvas: Žozefiną vaidinanti Mati Diop yra Senegalo režisieriaus Djibrilo Diopo Mambéty dukterėčia." (G. Kukta)

 

Paryžiaus priemiestyje metro konduktorius Lionelis (Alex Descas) dalinasi butą su studente dukra Žozefina (Mati Diop). Po žmonos mirties vyras vienas užaugino mergaitę ir dabar jiedu yra neišskiriami. Tame pačiame daugiabutyje gyvena ir buvusi Lionelio draugė Gabrielė (Nicole Dogué) bei jaunas vaikinas Noė (Grégoire Colin). Kartu šie žmonės tarsi viena šeima. Tačiau meilės ir rūpesčio kupini tėvo ir dukters santykiai pradės keistis, kai Žozefinos ir Noė draugystė peraugs į romantišką ryšį.

 

 

Filmografija

2018 – High Life

2017 – Izabelė ir jos vyrai / Let the Sunshine In (Kino pavasaris)
2013 – Niekšai / Bastards (Kino pavasaris)
2009 – Balta medžiaga / White Material
2008 – 35 taurelės romo / 35 Shots of Rum
2002 – Penktadienio vakaras / Friday Night
2001 – Nemalonumai kiekvieną dieną / Trouble Every Day
1999 – Gražus darbas / Beau travail
1997 – Nanetė ir Bonis / Nenette and Boni
1990 – Nebijau, nemirsiu / No Fear, No Die
1988 – Šokoladas / Chocolat


8.2
Iš viso balsų: 6
Režisierius -
Scenarijaus autoriai -

Claire Denis, Jean-Pol Fargeau

Aktoriai -

Alex Descas, Mati Diop, Nicole Dogué, Grégoire Colin, Jean-Christophe Folly, Ingrid Caven, Adèle Ado

Prodiuseriai -

Karl Baumgartner

Operatorius - Agnès Godard
Montažas - Guy Lecorne
Kompozitoriai - Tindersticks
Pardavimo agentas - Elle Driver
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų, vokiečių
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2018 – High Life

2017 – Izabelė ir jos vyrai / Let the Sunshine In (Kino pavasaris)
2013 – Niekšai / Bastards (Kino pavasaris)
2009 – Balta medžiaga / White Material
2008 – 35 taurelės romo / 35 Shots of Rum
2002 – Penktadienio vakaras / Friday Night
2001 – Nemalonumai kiekvieną dieną / Trouble Every Day
1999 – Gražus darbas / Beau travail
1997 – Nanetė ir Bonis / Nenette and Boni
1990 – Nebijau, nemirsiu / No Fear, No Die
1988 – Šokoladas / Chocolat


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.