Uždaryti langą
Archyvas

Gražus darbas

Good Work

Beau travail

1999 / Prancūzija / 92 min / N-13
9.0
Iš viso balsų: 3, vidurkis: 9.0
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Gražus darbas on IMDb
Režisierius -

Claire Denis

Scenarijaus autoriai -

Claire Denis, Jean-Pol Fargeau

Aktoriai -

Denis Lavant, Michel Subor, Grégoire Colin, Richard Courcet, Nicolas Duvauchelle

Prodiuseriai -

Patrick Grandperret, Jérôme Minet

Operatorius - Agnès Godard
Montažas - Nelly Quettier
Kompozitoriai - Charles Henri de Pierrefeu, Eran Zur
Pardavimo agentas -
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Dykuma, karštis, troškulys ir griežtos disciplinos besilaikantys vyrai atokiame krašte, patys nebesuprantantys, kodėl ten atsidūrė. Agnès Godard kamera ir Claire Denis režisūra sukuria unikalią kino erdvę, kurioje pats ekranas tampa tarsi oda, traukiančia akį tyrinėti nepažįstamą pasaulį" (M. Valiūnaitė).

Hermano Melville'io apysaka „Jūreivis Bilis Badas" paremtas Claire Denis filmas – pribloškianti literatūros, muzikos, poezijos ir šokio sintezė, tyrinėjanti kone mitinį Prancūzijos svetimšalių legiono pasaulį Džibutyje. Denis Lavant'as vaidina seržantą majorą Galupą, kurio pozicijai ir galiai kyla pavojus, kai kuopos vadas pastebi naujoko Senteno drąsą ir herojiškumą. Įsiutęs Galupas surezga Senteno sužlugdymo planą, kuris atsisuka prieš patį seržantą.

Filmografija

2018 – Gyvenimas aukštybėse / High Life
2017 – Izabelė ir jos vyrai / Let the Sunshine In (Kino pavasaris)
2013 – Niekšai / Bastards (Kino pavasaris)
2009 – Balta medžiaga / White Material 
2008 – 35 taurelės romo / 35 Shots of Rum 
2004 – Įsibrovėlis / The Intruder
2002 – Penktadienio vakaras / Friday Night
2001 – Nemalonumai kiekvieną dieną / Trouble Every Day
1999 – Gražus darbas / Beau travail
1997 – Nanetė ir Bonis / Nenette and Boni
1994 – Aš nenoriu miego / I Can't Sleep
1990 – Nebijau, nemirsiu / No Fear, No Die
1988 – Šokoladas / Chocolat