kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Mano mažoji sesutė Mirai
Mirai Mirai no Mirai
2018 Japonija 98 min V
Filmas pridėtas

„Patiks visiems japoniškų anime fanams, vizionieriaus Hayao Miyazaki gerbėjams ir tiems, kuriems atsibodo rėksminga holivudinė produkcija." (G. Kukta)

 

„Oskarui" ir „Auksiniam gaubliui" nominuotas animacinis filmas pasakoja apie keturmetį Kun, su tėčiu ir mama gyvenantį dideliame priemiesčio name. Idiliškas vienturčio lepūnėlio gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, kai namuose atsiranda mažoji sesutė Mirai („ateitis"). Ši akimirksniu pavergia tėvelių širdis. Kun ima pavydėti. Vieną dieną berniukas aptinka vartus į magišką sodą, kuriame gali keliauti laiku bei erdve ir sutikti namiškius skirtingais jų gyvenimo laikotarpiais. Nuo šiol viskas tampa įmanoma...

Filmografija

2015 – Berniukas ir pabaisa / The Boy and the Beast

2012 – Vilko vaikai / Wolf Children

2009 – Vasaros karai / Summer Wars

2006 – Mergina, keliaujanti laiku / The Girl Who Leapt Through Time

2005 – Baronas Omatsuri ir Paslaptinga sala / One Piece: Baron Omatsuri and the Secret Island

1999 – Digimono nuotykis (trumpametražis) / Digimon Adventure (short)

 

 


8.9
Iš viso balsų: 28
Režisierius -

Mamoru Hosoda

Scenarijaus autoriai -

Mamoru Hosoda

Aktoriai -
Prodiuseriai -

Yûichi Adachi, Takuya Itô, Genki Kawamura, Yûichirô Saitô

Operatorius -
Montažas - Shigeru Nishiyama
Kompozitoriai - Masakatsu Takagi
Pardavimo agentas - Charades
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - įgarsintas lietuviškai
Subtitrai - be subtitrų
Filmografija

2015 – Berniukas ir pabaisa / The Boy and the Beast

2012 – Vilko vaikai / Wolf Children

2009 – Vasaros karai / Summer Wars

2006 – Mergina, keliaujanti laiku / The Girl Who Leapt Through Time

2005 – Baronas Omatsuri ir Paslaptinga sala / One Piece: Baron Omatsuri and the Secret Island

1999 – Digimono nuotykis (trumpametražis) / Digimon Adventure (short)

 

 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.