Uždaryti langą
Archyvas

Tarp dviejų vandenų

Between Two Waters

Entre dos aguast

2018 / Ispanija / 136 min / N-16
4.9
Iš viso balsų: 9, vidurkis: 4.9
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Tarp dviejų vandenų on IMDb
Režisierius -

Isaki Lacuesta

Scenarijaus autoriai -

Isaki Lacuesta, Isa Campo, Fran Araújo

Aktoriai -

Israel Gómez Romero, Francisco José Gómez Romero, Óscar Rodríguez

Prodiuseriai -

Isa Campo, Isaki Lacuesta, Álvaro Alonso, Alex Lafuente

Operatorius - Diego Dussuel
Montažas - Sergi Dies, Domi Parra
Kompozitoriai - Raül Fernández Miró, Kiko Veneno
Pardavimo agentas - Filmax
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - ispanų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Isakis Lacuesta šiandien yra vienas labiausiai vertinamų Katalonijos režierių. 35 mm kino juostoje užfiksuotos gyvenimo amplitudės – nuo nepaprasto grožio iki nepakeliamo sunkumo, bei su didžiule meile stebimos herojų pastangos į gyvenimą įnešti bent šiek tiek stabilumo, atrodo nepaprastai autentiškos ir primena jaudinančią dokumentiką." (A.Račaitytė)

 

Kai Isra paleidžiamas iš kalėjimo, o Čeito grįžta iš karinio laivyno misijos, šie du romų kilmės broliai po ilgo laiko susitinka gimtajame miestelyje Andalūzijoje. Isra su brolio pagalba stengiasi iš naujo pelnyti savo žmonos ir dukrų pasitikėjimą. Tačiau ar įmanoma gyventi dorai pačioje skurdžiausioje Ispanijos dalyje? Brolius vienija noras atsistoti ant kojų ir susitaikyti ne tik vienam su kitu, bet ir su skaudžia, smurto kupina praeitimi. Filmas laimėjo pagrindinį San Sebastiano kino festivalio prizą.

 

 

Filmografija

 2016 – Kita oda / The Next Skin 
 2011 – Molio dienoraščiai (dok. f.) / Clay Diaries (doc.) 
 2011 – Dvigubi žingsniai / The Double Steps 
 2010 – Kiaurą naktį (dok. f.) / All Night Long (doc.) 
 2009 – Pasmerktieji / The Condemned 
 2006 – Laiko legenda / La leyenda del tiempo 
 2002 – Karavanas prieš karavaną (dok. f.) / Cravan vs. Cravan (doc.)