Uždaryti langą
Archyvas

Kenkenas ir ateiviai

Coin coin And The Extra-Humans

Coincoin et les z'inhumains

2018 / Prancūzija / 214 min / N-13
7.9
Iš viso balsų: 28, vidurkis: 7.9
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Kenkenas ir ateiviai on IMDb
Režisierius -

Bruno Dumont

Scenarijaus autoriai -

Bruno Dumont

Aktoriai -

Alane Delhaye, Bernard Pruvost, Philippe Jore

Prodiuseriai -

Jean Brehat, Muriel Merlin, Rachid Bouchareb

Operatorius - Guillaume Deffontaines
Montažas - Basile Belkhiri
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Doc & Film International
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių

„Bruno Dumont’as nesiliauja stebinti net sugražinęs į ekraną jau gerai pažįstamus personažus. Tai režisierius, kurio pasaulio pajauta ir kūrybingumas neturi ribų. Iki ašarų prisijuokęs staiga supranti, kad ką tik matei pačią tiksliausią šiuolaikinės Europos metaforą.“ (A. Račaitytė)


Kenkenas jau užaugo, dabar jį vadina Kuonkonu. Kartu su vaikystės draugu pravarde Dičkis jis kiauras dienas trainiojasi po Opalo pakrantę ir dalyvauja Nacionalistų partijos susirinkimuose. Tuo tarpu kapitonas Van der Veidenas ir jo ištikima dešinioji ranka Karpentjė automobiliu skrodžia besiblaškančių imigrantų pilną regioną. Vieną dieną ant vietinių gyventojų iš dangaus pradeda kristi keista juoda magma, o jos paliesti ima gimdyti savo antrininkus. Filmo herojai imasi tirti šį „nežmonišką“ fenomeną.

Filmografija

2017 – Žanetė: Žanos d’Ark vaikystė / Jeannette, l'enfance de Jeanne d’Arc

2016 – Seklūs vandenys / Ma Loute

2014 – Mažasis Kenkenas / Li'l Quinquin

2013 – Kamilė Klodel, 1915 / Camille Claudel 1915

2011 – Be šėtono / Hors Satan

2009 – Hadevičė / Hadewijch

2006 – Flandrija / Flandres

2003 – Dvidešimt devynios palmės / Twentynine Palms

1999 – Žmonija / Humanité

1997 – Jėzaus gyvenimas / The Life of Jesus