kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Archyvas

Maja
Maya Maya
2018 Prancūzija 107 min N-13
Filmas pridėtas

„Šiame be galo lyriškame filme, kuriame už istoriją kur kas iškalbingesnės Mios Hansen-Løve meistriškai fiksuojamos nuotaikos ir jausmai, gaivališkas Indijos oras, augmenija ir sulėtėjęs provincijos ritmas tampa dar vienu be galo svarbiu filmo herojumi. Tai magiška pasaka apie meilę ir pagijimą." (A. Račaitytė)


Dėl Artimųjų Rytų pamišęs 30-metis karo žurnalistas Gabrielis, grįžta iš Sirijos, kur buvo laikytas įkaitu, ir vyksta pas savo krikštatėvį į Indiją, kur tikisi pagyti nuo potrauminio streso sutrikimo. Čia jis sutinka krikštatėvio dukrą Mają, su kuria, nepaisant juos skiriančio dešimtmečio, užsimezga jausminga draugystė. Kai Gabrielis ima apsiprasti su Indijos saugumu ir visuomene, palengva grįždamas į normalų gyvenimą, jis prisimena ir savo tikrąjį pašaukimą.

 

 

Filmografija

2016 – Ateitis / Things to Come 
2014 – Edenas / Eden (Kino pavasaris)
2011 – Sudie, pirmoji meile / Goodbye First Love (Kino pavasaris)
2009 – Mano vaikų tėvas / Father of My Children 
2007 – Už viską atleista / All Is Forgiven

 

 


6.8
Iš viso balsų: 49
Režisierius - 

Mia Hansen-Løve

Scenarijaus autoriai - 

Mia Hansen-Løve

Aktoriai - 

Roman Kolinka, Aarshi Banerjee

Prodiuseriai - 

Philippe Martin, David Thion

Operatorius - Hélène Louvart
Montažo režisierius - Marion Monnier
Kompozitoriai - 
Pardavimo agentas - Orange Studio
Platintojas - 
Gamybos kompanija - 
Vertimas - 
Dialogai - anglų, prancūzų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija

2016 – Ateitis / Things to Come 
2014 – Edenas / Eden (Kino pavasaris)
2011 – Sudie, pirmoji meile / Goodbye First Love (Kino pavasaris)
2009 – Mano vaikų tėvas / Father of My Children 
2007 – Už viską atleista / All Is Forgiven

 

 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.