Uždaryti langą
Archyvas

Palaikink mane

Likemeback

2018 / Italija, Kroatija / 80 min / N-13
7.7
Iš viso balsų: 15, vidurkis: 7.7
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Palaikink mane on IMDb
Režisierius -

Leonardo Guerra Seràgnoli

Scenarijaus autoriai -

Leonardo Guerra Seràgnoli

Aktoriai -

Angela Fontana, Denise Tantucci, Blu Yoshimi

Prodiuseriai -

Ines Vasiljevic

Operatorius - Gianfilippo Corticelli
Montažas - Alice Roffinengo
Kompozitoriai - Alva Noto
Pardavimo agentas - Media Luna New Films Ug
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - italų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Filmo kūrėjai organiškai atgręžia veidrodį į mus – besiselfinančius, nuolat tikrinančius followerių ir like’ų skaičių – tam, kad patys save šokiruotume. Emocinė priklausomybė nuo socialinių tinklų, įpročiai juose – šiandienos aktualija.“ (D. Raustytė)

 

Lavinija, Karla ir Danila ką tik baigė mokyklą. Kad pažymėtų naujo etapo pradžią, merginos išplaukia jachta į Adrijos jūrą. Saulė, žydras vanduo, besilinksminantys įdegę kūnai – taip instagrame atrodo trijų draugių atostogos. Tačiau laivo denyje paauglės kompleksuoja, pavydi, ginčijasi, daro savo ateičiai lemtingas klaidas: akivaizdu, tokios akimirkos – ne socialinei medijai. Kaip virtualaus pasaulio apsėdimas transformuos trijulės draugystę? Kuo baigsis sekėjų skaičių padidinusios atostogos?

Filmografija

2014 – Paskutinė vasara / Last Summer

2012 – Tigrai (trumpametražis) / Tigers (short)

2012 – Ama (trumpametražis) / Ama (short)

2010 – Noras (trumpametražis) / Will (short)

2010 – Rachel (trumpametražis) / Rachel (short)

2009 – Centras (trumpametražis) / The Center (short)

2008 – Alfredas (trumpametražis) / Alfred (short)

2006 – Mėsa ir dangus (trumpametražis) / Carne e cielo (short)