kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Animus Animalis (istorija apie žmones, žvėris ir daiktus)
Animus Animalis (A story about People, Animals and Things) Animus Animalis (istorija apie žmones, žvėris ir daiktus)
2018 Lietuva 70 min N-13
Filmas pridėtas

„Tiek trumpametražiai darbai, tiek šis ilgametražis debiutas, kurio premjera įvyko senas tradicijas turinčiame Leipcigo kino festivalyje, įrodo, kad lietuvių kine įsitvirtina savito braižo režisierė. Kantri, subtili, savito estetinio pojūčio, kalbanti vaizdais. Man šis filmas – kaip religinė misterija." (G. Kukta)

 

Taksidermistas, elnių augintojas ir zoologijos muziejaus darbuotojas gyvena aplinkoje, kurioje riba tarp gyvenimo ir mirties tapusi beveik nepastebima. Tai archajinis pasaulis, kuriame medžiojami net tik elniai, šernai, bet ir plastikiniai aligatorių manekenai. Kol pagamintos žvėrių iškamšos rungiasi dėl gyviausios pozos bei tikriausio žvilgsnio, žmogus vis bando sustabdyti laiką ir sugrąžinti gyvybę daiktams, kuriuose jos seniai nebėra.

Filmografija

2013 – Tapatumai (trumpametražis) / Identities (short) (Kino pavasaris)

2012 – Nikodemas (trumpametražis) / Nikodemas (short) (Kino pavasaris)

2012 – Škac! (trumpametražis) / Shoo! (short)

2011 – Šiaurės elegija (trumpametražis) / Nordic Elegy (short)

2011 – Lygumos (trumpametražis) / Flatlands (short)

2010 – Vita (trumpametražis) / Vita (short)


9.4
Iš viso balsų: 28
Režisierius -

Aistė Žegulytė

Scenarijaus autoriai -

Aistė Žegulytė, Titas Laucius

Aktoriai -
Prodiuseriai -

Giedrė Burokaitė

Operatorius - Vytautas Katkus
Montažas - Mikas Žukauskas
Kompozitoriai - Gediminas Jakubka, Mindaugas Urbaitis
Pardavimo agentas -
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - lietuvių
Subtitrai - anglų
Filmografija

2013 – Tapatumai (trumpametražis) / Identities (short) (Kino pavasaris)

2012 – Nikodemas (trumpametražis) / Nikodemas (short) (Kino pavasaris)

2012 – Škac! (trumpametražis) / Shoo! (short)

2011 – Šiaurės elegija (trumpametražis) / Nordic Elegy (short)

2011 – Lygumos (trumpametražis) / Flatlands (short)

2010 – Vita (trumpametražis) / Vita (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.