kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Gyvenimas aukštybėse
High Life High Life
2018 Vokietija, Prancūzija, Jungtinė Karalystė, Lenkija, Jungtinės Valstijos 110 min N-16
Filmas pridėtas

„Režisierė Claire Denis žengia į mokslinės fantastikos žanrą ir suteikia jam naują skambesį ir gelmę. Verta pažiūrėti ir mokslinės fantastikos gerbėjams, ir tiems, kurie šio žanro niekada nemėgo – liksite nustebę." (M. Valiūnaitė)

 

Tolimas kosmosas už Saulės sistemos ribų. Kalinių įgula išsiunčiama misijai į juodąją skylę, esančią arčiausiai Žemės. Atsiskyrėlis Montė laikosi griežtos disciplinos, kad apsaugotų save ir kitus nuo aistros. Tačiau nepaisant jo valios, jauna moteris Boizė apvaisinama Montės sėkla ir jis tampa Vilou tėvu. Įgulos gretos po truputį retėja. Dabar absoliučioje atskirtyje erdvėlaivyje liko tik Montė ir jo dukra Vilou. Ja rūpindamasis vyras pirmą kartą patiria visagalės meilės gimimą. 

Filmografija

2018 – Gyvenimas aukštybėse / High Life (Kino pavasaris)
2017 – Izabelė ir jos vyrai / Let the Sunshine In (Kino pavasaris)
2013 – Niekšai / Bastards (Kino pavasaris)
2009 – Balta medžiaga / White Material 
2008 – 35 taurelės romo / 35 Shots of Rum 
2004 – Įsibrovėlis / The Intruder
2002 – Penktadienio vakaras / Friday Night
2001 – Nemalonumai kiekvieną dieną / Trouble Every Day
1999 – Gražus darbas / Beau travail
1997 – Nanetė ir Bonis / Nenette and Boni
1994 – Aš nenoriu miego / I Can't Sleep
1990 – Nebijau, nemirsiu / No Fear, No Die
1988 – Šokoladas / Chocolat

 

 


7.3
Iš viso balsų: 34
Režisierius -

Claire Denis

Scenarijaus autoriai -

Claire Denis, Jean-Pol Fargeau, Geoff Cox

Aktoriai -

Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin, Mia Goth, Lars Eidinger, Agata Buzek

Prodiuseriai -

Laurence Clerc, Oliver Dungey, Christoph Friedel, D.J. Gugenheim, Andrew Lauren, Klaudia Smieja, Claudia Steffen

Operatorius - Yorick Le Saux
Montažas - Guy Lecorne
Kompozitoriai - Stuart Staples, Tindersticks
Pardavimo agentas - Wild Bunch
Platintojas - Estinfilm
Gamybos kompanija -
Dialogai - anglų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija

2018 – Gyvenimas aukštybėse / High Life (Kino pavasaris)
2017 – Izabelė ir jos vyrai / Let the Sunshine In (Kino pavasaris)
2013 – Niekšai / Bastards (Kino pavasaris)
2009 – Balta medžiaga / White Material 
2008 – 35 taurelės romo / 35 Shots of Rum 
2004 – Įsibrovėlis / The Intruder
2002 – Penktadienio vakaras / Friday Night
2001 – Nemalonumai kiekvieną dieną / Trouble Every Day
1999 – Gražus darbas / Beau travail
1997 – Nanetė ir Bonis / Nenette and Boni
1994 – Aš nenoriu miego / I Can't Sleep
1990 – Nebijau, nemirsiu / No Fear, No Die
1988 – Šokoladas / Chocolat

 

 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.