kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Begalinis futbolas
Infinite Football Fotbal Infinit
2018 Rumunija 70 min N-7
Filmas pridėtas

„Ko reikia gerai dokumentikai? Mąstančio režisieriaus, tinkamo pašnekovo, taiklių klausimų. Po asketiška filmo forma tūno sąmojingas ir absurdiškas turinys, kurį atras tik mokantieji klausytis. Vienas iš asmeninių 2018 m. favoritų" (G. Kukta).

Futbolas – gražus, bet netobulas žaidimas. Bent taip mano režisieriaus vaikystės draugas Laurentiu Ginghina. Jaunystėje pats spardęs kamuolį, sportininko karjerą turėjo baigti po skaudaus kojos lūžio. Šiandien jis – vietinis biurokratas, laisvu metu nuo nuobodaus darbo kuriantis naujas futbolo taisykles, kurios turėtų sumažinti traumų tikimybę. Rombo formos aikštelė ir griežtai apibrėžtos žaidėjų zonos – tik keli pasiūlymai, kuriuos Laurentiu tobulina nuolat, rodos, iki begalybės. Bet ar tikrai šis filmas tik apie futbolą?

 

Filmografija

2015 – Lobis / The Treasure

2014 – Antras žaidimas (dok. f.) / Second Game (doc.)

2013 – Metabolizmas, arba temstant Bukarešte / When Evening Falls on Bucharest or Metabolism

2009 – Policija, būdvardis / Police, Adjecive (Kino pavasaris)

2006 – 12:08 į Rytus nuo Bukarešto / 12:08 East of Bucharest (Kino pavasaris)

2004 – Livijaus sapnas (trumpametražis) / Liviu's Dream (short)

2003 – Kelionė į miestą (trumpametražis) / A Trip to the City (short)

2002 – Vyno nublokšti (trumpametražis) / Gone with the Wine (short)


6.8
Iš viso balsų: 10
Režisierius -

Corneliu Porumboiu

Scenarijaus autoriai -

Corneliu Porumboiu

Aktoriai -

Laurentiu Ginghina, Corneliu Porumboiu

Prodiuseriai -

Marcela Ursu

Operatorius - Tudor Mircea
Montažas - Roxana Szel
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Mk2 Films
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - rumunų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2015 – Lobis / The Treasure

2014 – Antras žaidimas (dok. f.) / Second Game (doc.)

2013 – Metabolizmas, arba temstant Bukarešte / When Evening Falls on Bucharest or Metabolism

2009 – Policija, būdvardis / Police, Adjecive (Kino pavasaris)

2006 – 12:08 į Rytus nuo Bukarešto / 12:08 East of Bucharest (Kino pavasaris)

2004 – Livijaus sapnas (trumpametražis) / Liviu's Dream (short)

2003 – Kelionė į miestą (trumpametražis) / A Trip to the City (short)

2002 – Vyno nublokšti (trumpametražis) / Gone with the Wine (short)


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.