kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Archyvas

Angelas
The Angel El Ángel
2018 Argentina, Ispanija 118 min N-16
Filmas pridėtas

„Šiandien jau 45 m. kaip Carlosas Robledo Puchas yra kalinys. Tai ilgiausiai Argentinoje kalintis nusikaltėlis. Manoma, kad jis įvykdė daugiau nei 40 apiplėšimų ir 11 žmogžudysčių. Nenuostabu, kad jo biografijos ekranizavimo ėmėsi „Šiuolaikinių žvėrių" prodiuseriai – šio asmens gyvenimas siūlo galingos energijos ir žiaurumo estetikos pripildytą scenarijų." (A. Račaitytė)


Jau vaikystėje Karlitas geisdavo svetimų daiktų, tačiau tikrasis jo ,,pašaukimas" – būti vagimi pasireiškė pereinant į suaugusiųjų pasaulį. Septyniolikmetis kūdikio veido ir blondiniškų garbanų vaikis, išdidus, kaip kino žvaigždė, kartu su mokyklos draugu leidžiasi į atradimų, meilės ir nusikaltimų kupiną kelionę, kur žmogžudystė tampa kasdienybe. Kai po kelerių metų jis sulaikomas, dėl angeliškos išvaizdos laikraščiai jį praminė Mirties angelu. Taip per naktį, apdovanotas dėmesiu dėl savo grožio, Karlitas tapo žvaigžde.

Filmografija

Rinktinė filmografija: 

 2014 - Lulu 
 2012 - Dromomanai / Dromómanos 
 2009 - Nešvarūs šventieji / The Dirty Saints 
 2005 - Monobloc 
 2002 - Juoda dėžė / Black Box


8.5
Iš viso balsų: 111
Režisierius -

Luis Ortega

Scenarijaus autoriai -

Luis Ortega, Sergio Olguín, Rodolfo Palacios

Aktoriai -

Lorenzo Ferro, Chino Darín, Daniel Fanego

Prodiuseriai -

Agustín Almodóvar, Pedro Almodóvar, Javier Braier, Micaela Buye, Leticia Cristi, Pablo Culell, Esther García

Operatorius - Julián Apezteguia
Montažas - Guille Gatti
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Film Factory Entertainment
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - ispanų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija

Rinktinė filmografija: 

 2014 - Lulu 
 2012 - Dromomanai / Dromómanos 
 2009 - Nešvarūs šventieji / The Dirty Saints 
 2005 - Monobloc 
 2002 - Juoda dėžė / Black Box


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.