kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Trys veidai
Three Faces Se rokh
2018 Iranas 100 min N-13
Filmas pridėtas

„Kelio filmas, kuriame ilgainiui nebeaišku, kas tikra, o kas suvaidinta, kuriame kasdienybės prozą keičia kino poezija apie žmogaus laisvę būti ir svajoti cenzūros šešėlyje." (G. Kukta)

 

Populiari Irano aktorė Behnaz Jafari gauna videožinutę, kurioje jauna provincijos mergina Marziyeh prašo pagalbos. Ši trokšta tapti aktore ir pabėgti nuo konservatyvios šeimos, draudžiančios dramos studijas. Įrašas nutrūksta palaužtos merginos bandymu nusižudyti. Sukrėsta keistos žinutės, Behnaz nutraukia filmavimo darbus ir kartu su draugu Jafaru Panahi leidžiasi automobiliu į tolimą kalnų kaimelį, kuriame tikisi išsiaiškinti merginos paslaptį… Kanų kino festivalyje filmas pelnė geriausio scenarijaus apdovanojimą.

Filmografija

2015 – Taksi / Taxi Tehran (Kino pavasaris)

2011 – Tai ne filmas (dok. f.) / This Is Not a Film (doc.) (Kino pavasaris)

2010 – Akordeonas (trumpametražis) / The Accordion (short)

2007 – Narpliojant mazgą / Untying the Knot (short)

2006 – Nuošalė / Offside

2003 – Purpurinis auksas / Crimson Gold

2000 – Ratas / Circle

1997 – Veidrodis / The Mirror

1995 – Baltasis balionas / The White Balloon

1992 – Paskutinis egzaminas / The Last Exam


7.9
Iš viso balsų: 39
Režisierius -

Jafar Panahi

Scenarijaus autoriai -

Jafar Panahi, Nader Saeivar

Aktoriai -

Behnaz Jafari, Jafar Panahi, Marziyeh Rezaei, Maedeh Erteghaei, Narges Delaram

Prodiuseriai -

Jafar Panahi

Operatorius - Amin Jafari
Montažas - Mastaneh Mohajer, Panah Panahi
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Celluloid Dreams / Celluloid Nightmares
Platintojas - Memento Films Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - persų
Subtitrai - anglų, lietuvių
Filmografija

2015 – Taksi / Taxi Tehran (Kino pavasaris)

2011 – Tai ne filmas (dok. f.) / This Is Not a Film (doc.) (Kino pavasaris)

2010 – Akordeonas (trumpametražis) / The Accordion (short)

2007 – Narpliojant mazgą / Untying the Knot (short)

2006 – Nuošalė / Offside

2003 – Purpurinis auksas / Crimson Gold

2000 – Ratas / Circle

1997 – Veidrodis / The Mirror

1995 – Baltasis balionas / The White Balloon

1992 – Paskutinis egzaminas / The Last Exam


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.