kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Magiškos naktys
Magical Nights Notti magiche
2018 Italija 125 min N-13
Filmas pridėtas

„Filmo idėja Paolo Virzì kilo per Ettore's Scola laidotuves – mirus paskutiniam iš senųjų kino milžinų, jis panoro sukurti filmą padėką kino industrijai, su kuria susipažino prieš 30 metų, kai sekdamas savo svajone tapti kino režisieriumi persikėlė į Romą. Tik ši padėka toli gražu neidealizuojanti – kartu ji pabrėžia nuosmukį išgyvenančio, tačiau iš inercijos vis dar priekin judančio pasaulio ydas." (A. Račaitytė)


Tibro upėje randamas garsaus kino prodiuserio lavonas. Pagrindiniais įtariamaisiais tampa trys jauni karjeros siekiantys scenaristai. Vieną naktį policijos nuovadoje jie mintimis grįžta į stiprių emocijų ir ironijos kupiną kelionę po Romą, miestą, kuris išgyvena paskutines šlovingos Italijos kino eros dienas. Vieno populiariausių italų kino režisierių Paolo Virzì naujasis filmas – tai komedijos bei detektyvo elementų turinti odė Italijos kino industrijai.

Filmografija

 2017 – Mūsų gyvenimo atostogos / The Leisure Seeker 
 2016 – Tarsi pakvaišus / Like Crazy 
 2013 – Žmogiškasis kapitalas / Human Capital 
 2012 – Kiekviena palaiminta diena / Every Blessed Day 
 2010 – Pirmasis gražus dalykas / The First Beautiful Thing 
 2008 – Viskas priešaky / Tutta la vita davanti 
 2006 – Aš ir Napoleonas / N (Io e Napoleone) 
 2003 – Katerina dideliame mieste / Caterina in the Big City 
 2002 – Mano vardas Tanino / My Name Is Tanino 
 1999 – Bučiniai ir apkalbos / Baci e abbracci 
 1997 – Kietai virtas kiaušinis / Hardboiled Egg 
 1996 – Rugpjūčio šventė / Ferie d'agosto 
 1994 – Gražus gyvenimas / La bella vita

 

 


7.5
Iš viso balsų: 62
Režisierius -

Paolo Virzì

Scenarijaus autoriai -

Francesco Piccolo, Paolo Virzì, Francesca Archibugi

Aktoriai -

Ornella Muti, Giancarlo Giannini, Giulio Berruti

Prodiuseriai -

Marco Belardi

Operatorius - Vladan Radovic
Montažas - Jacopo Quadri
Kompozitoriai - Carlo Virzì
Pardavimo agentas - Bac Films
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - italų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija

 2017 – Mūsų gyvenimo atostogos / The Leisure Seeker 
 2016 – Tarsi pakvaišus / Like Crazy 
 2013 – Žmogiškasis kapitalas / Human Capital 
 2012 – Kiekviena palaiminta diena / Every Blessed Day 
 2010 – Pirmasis gražus dalykas / The First Beautiful Thing 
 2008 – Viskas priešaky / Tutta la vita davanti 
 2006 – Aš ir Napoleonas / N (Io e Napoleone) 
 2003 – Katerina dideliame mieste / Caterina in the Big City 
 2002 – Mano vardas Tanino / My Name Is Tanino 
 1999 – Bučiniai ir apkalbos / Baci e abbracci 
 1997 – Kietai virtas kiaušinis / Hardboiled Egg 
 1996 – Rugpjūčio šventė / Ferie d'agosto 
 1994 – Gražus gyvenimas / La bella vita

 

 


Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.