Uždaryti langą
Archyvas

Likimas - mano meilė

Mektoub, My Love: Canto Uno

2017 / Prancūzija, Italija, Tunisas / 186 min / N-13
7.4
Iš viso balsų: 59, vidurkis: 7.4
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Likimas - mano meilė on IMDb
Režisierius - Abdellatif Kechiche
Scenarijaus autoriai - François Bégaudeau, Abdellatif Kechiche, Ghalya Lacroix
Aktoriai - Shaïn Boumedine, Ophélie Bau, Salim Kechiouche, Lou Luttiau, Alexia Chardard, Hafsia Herzi, Delinda Kechiche
Prodiuseriai - Abdellatif Kechiche
Operatorius - Marco Graziaplena
Montažas - Nathanaëlle Gerbeaux, Maria Giménez Cavallo
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Pathe International
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Karštis, jūra, nuogi kūnai, šokiai ir didelės tikros meilės ieškančios akys – Abdelatifas Kechiche’as kaip ir savo garsiajame filme „Adelės gyvenimas“ vėl panardina į aistringą gyvenimo ritmą. Visiems pasiilgusiems nerūpestingo atostogų laiko.“ (M. Valiūnaitė)

Jaunas scenaristas Aminas grįžta vasarai iš Paryžiaus į kurortinį žvejų miestelį prie Viduržemio jūros, Pietų Prancūzijoje. Čia vėl suartėja su giminaičiais ir vaikystės draugais. Dienas jis leidžia su pusbroliu Toniu ir geriausia drauge Ofelija tunisietiškame šeimos restorane, vietiniuose baruose ir paplūdimiuose, kuriuos mėgsta ir atostogauti atvykusios merginos. Apsiginklavęs fotoaparatu Aminas siekia atsakyti sau į filosofinius klausimus bei surinkti medžiagos savo naujam scenarijui. O meilę, regis, gali nulemti tik likimas, tik mektoub. 1994 metų kontekstas nuspalvina šią bręstančio ir ieškančio žmogaus istoriją nostalgija.

 

 





Filmografija

2017 – Likimas – mano meilė / Mektoub, My Love: Canto Uno
2013 – Adelės gyvenimas. I ir II skyrius / Blue is the Warmest Color
2010 – Juodoji Venera / Black Venus
2007 – Grūdo paslaptis / The Secret of the Grain
2003 – Išsisukinėjimas / Games of Love and Chance
2000 – Voltero kaltė / Poetical Refugee