balandžio 30 - gegužės 6 d.

Archyvas

Likimas - mano meilė
Mektoub, My Love: Canto Uno Mektoub, My Love: Canto Uno
2017 Prancūzija, Italija, Tunisas 186 min N-13
Filmas pridėtas

„Karštis, jūra, nuogi kūnai, šokiai ir didelės tikros meilės ieškančios akys – Abdelatifas Kechiche’as kaip ir savo garsiajame filme „Adelės gyvenimas“ vėl panardina į aistringą gyvenimo ritmą. Visiems pasiilgusiems nerūpestingo atostogų laiko.“ (M. Valiūnaitė)

Jaunas scenaristas Aminas grįžta vasarai iš Paryžiaus į kurortinį žvejų miestelį prie Viduržemio jūros, Pietų Prancūzijoje. Čia vėl suartėja su giminaičiais ir vaikystės draugais. Dienas jis leidžia su pusbroliu Toniu ir geriausia drauge Ofelija tunisietiškame šeimos restorane, vietiniuose baruose ir paplūdimiuose, kuriuos mėgsta ir atostogauti atvykusios merginos. Apsiginklavęs fotoaparatu Aminas siekia atsakyti sau į filosofinius klausimus bei surinkti medžiagos savo naujam scenarijui. O meilę, regis, gali nulemti tik likimas, tik mektoub. 1994 metų kontekstas nuspalvina šią bręstančio ir ieškančio žmogaus istoriją nostalgija.

 

 





Filmografija

2017 – Likimas – mano meilė / Mektoub, My Love: Canto Uno
2013 – Adelės gyvenimas. I ir II skyrius / Blue is the Warmest Color
2010 – Juodoji Venera / Black Venus
2007 – Grūdo paslaptis / The Secret of the Grain
2003 – Išsisukinėjimas / Games of Love and Chance
2000 – Voltero kaltė / Poetical Refugee


7.4
Iš viso balsų: 59
Režisierius - Abdellatif Kechiche
Scenarijaus autoriai - François Bégaudeau, Abdellatif Kechiche, Ghalya Lacroix
Aktoriai - Shaïn Boumedine, Ophélie Bau, Salim Kechiouche, Lou Luttiau, Alexia Chardard, Hafsia Herzi, Delinda Kechiche
Prodiuseriai - Abdellatif Kechiche
Operatorius - Marco Graziaplena
Montažas - Nathanaëlle Gerbeaux, Maria Giménez Cavallo
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Pathe International
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Likimas – mano meilė / Mektoub, My Love: Canto Uno
2013 – Adelės gyvenimas. I ir II skyrius / Blue is the Warmest Color
2010 – Juodoji Venera / Black Venus
2007 – Grūdo paslaptis / The Secret of the Grain
2003 – Išsisukinėjimas / Games of Love and Chance
2000 – Voltero kaltė / Poetical Refugee


Taip pat gali patikti
Atalanta
1934 / Prancūzija / rež. Jean Vigo
L'Atalante
Ilgas laimingas gyvenimas
1966 / Rusijos Federacija / rež. Gennady Shpalikov
A Long Happy Life
Долгая счастливая жизнь
Prakeikta vasara
2017 / Portugalija / rež. Pedro Cabeleira
Damned Summer
Verão danado
Laiminga žiema
2017 / Italija / rež. Giovanni Totaro
Happy Winter
Buon inverno

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.