kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Žmogus, erdvė, laikas ir žmogus
Human, Space, Time and Human 인간의 시간
2018 Pietų Korėja 122 min N-18
Filmas pridėtas
„Alegorijų ir fantazijos kupiname trileryje netrūksta siaubo ir smurto. Provokatorius Kim Ki-dukas vaizdingai ir brutaliai prabyla apie atsakomybę už savo neapgalvotus poelgius. Jis sako, kad sukūrė šį ekstremalų filmas, siekdamas susitvarkyti su asmenine neapykanta žmonėms. Stiprių nervų žmonėms.“ (E. Pukšta)

Grupė ypač skirtingų charakterių žmonių išplaukia senu kariniu laivu. Tarp bevardžių keleivių – senatorius su sūnumi, neseniai susituokusi pora, paslaptingas senis, sekso pramonėje dirbančios merginos ir žiaurūs gangsteriai. Nusikaltėliai ilgai nelaukia ir nusitaiko į patogesnę verslo klasę pasirinkusius turtingesnius žmones. Atmofera kaista, o situacija tampa nevaldoma. Diskriminacija, smurtas, seksualinė prievarta, neapykanta virsta masinėmis muštynėmis. Kitą rytą pramerkę akis konfliktuojantys keleiviai prieš save pamato debesis. Jūra kažkur mistiškai pradingo, o gigantiškas laivas pradėjo skristi lyg lėktuvas. Dabar nuodėmingam korėjiečių ir japonų būriui teks nuožmiai kautis dėl maisto likučių ir išlikimo.


Filmografija

2018 – Žmogus, erdvė, laikas ir žmogus / Human, Space, Time and Human
2013 – Mėbijaus juosta / Moebius 
2012 – Pieta / Pieta
2011 – Arirang (dok. f.) / Arirang (doc.)
2006 – Laikas / Time
2005 – Lankas / The Bow
2004 – Tušti namai / 3-Iron
2003 – Pavasaris, vasara, ruduo, žiema... ir vėl pavasaris / Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring  
1998 – Narvelis / Birdcage Inn
1996 – Krokodilas / Crocodile


 

7.3
Iš viso balsų: 55
Režisierius - Kim Ki-duk
Scenarijaus autoriai - Kim Ki-duk
Aktoriai - Jang Keun-Suk, Ryoo Seung-Bum, Ahn Sung-Ki, Mina Fujii, Lee Sung-Jae, Joe Odagiri, Tae Hang-Ho, Park Se-in
Prodiuseriai - Kim Dong-hoo, Kim Ki-duk
Operatorius - Lee Jeong-in
Montažas - Kim Ki-duk
Kompozitoriai - Park In-young
Pardavimo agentas - Finecut Co. Ltd.
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - korėjiečių, japonų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2018 – Žmogus, erdvė, laikas ir žmogus / Human, Space, Time and Human
2013 – Mėbijaus juosta / Moebius 
2012 – Pieta / Pieta
2011 – Arirang (dok. f.) / Arirang (doc.)
2006 – Laikas / Time
2005 – Lankas / The Bow
2004 – Tušti namai / 3-Iron
2003 – Pavasaris, vasara, ruduo, žiema... ir vėl pavasaris / Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring  
1998 – Narvelis / Birdcage Inn
1996 – Krokodilas / Crocodile


 

Taip pat gali patikti
Geros dienos!
2017 / Kinija / rež. Jian Liu
Have a Nice Day
Hao ji le
Pavyzdingas elgesys
2017 / Brazilija, Prancūzija / rež. Juliana Rojas, Marco Dutra
Good Manners
As Boas Maneiras
Įniršio pabaiga
2017 / Japonija / rež. Takeshi Kitano
Outrage Coda
Mutafukaz
2017 / Prancūzija, Japonija / rež. Guillaume Renard (Run), Shojiro Nishimi
Mutafukaz
Kaniba
2017 / Jungtinės Valstijos, Prancūzija, Jungtinė Karalystė / rež. Véréna Paravel, Lucien Castaing-Taylor
Caniba
Tolyn į kosmosą
2017 / Airija / rež. Emer Reynolds
The Farthest

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.