kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Tokia šeima
A Sort of Family Una especie de familia
2017 Argentina, Brazilija, Prancūzija, Lenkija, Vokietija, Danija 95 min N-13
Filmas pridėtas

„Tai svarbus kelio filmas, kuriame už fizinį atstumą daug ilgesnė dvasinė herojės kelionė, tampanti įtaigiu moraliniu ir politiniu komentaru apie šeimos formavimą.“ (A. Račaitytė)

Pasiturinti vidutinio amžiaus gydytoja Malena vieną dieną sulaukia skambučio, kuris visiems laikams pakeis jos gyvenimą – kūdikis, kurį ji įsivaikino dar jam negimus, netrukus turėtų išvysti pasaulį. Malena vyksta į tolimus gimdymo namus, kur supranta, kad biologinė vaiko šeima, prieš atiduodant kūdikį, yra pasiruošusi pasipelnyti. Nors įstatymas yra jų pusėje, Malena ryžtasi eiti neaiškiu keliu, pilnu moralinių ir teisinių dilemų, siekdama to, ko iš gyvenimo norėjo labiausiai. Kelyje susidūrus su įvairiais žmonėm ji pažins socialinę Argentinos realybę ir tikrąjį motinystės jausmą. 


 


Filmografija

2017 – Tokia šeima / A Sort of Family
2014 – Pabėgėlis / Refugiado
2010 – Nematoma akis / The Invisible Eye
2006 – Tuo tarpu / Mientras tanto
2002 – Staiga / Suddenly


7.5
Iš viso balsų: 41
Režisierius - Diego Lerman
Scenarijaus autoriai - Diego Lerman, María Meira
Aktoriai - Bárbara Lennie, Daniel Aráoz, Claudio Tolcachir, Yanina Ávila, Paula Cohen
Prodiuseriai - Nicolás Avruj, Diego Lerman, Malgorzata Staron, Dominique Barneaud, Paula Cosenza
Operatorius - Wojciech Staron
Montažas - Alejandro Brodersohn
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Film Factory Entertainment
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - ispanų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Tokia šeima / A Sort of Family
2014 – Pabėgėlis / Refugiado
2010 – Nematoma akis / The Invisible Eye
2006 – Tuo tarpu / Mientras tanto
2002 – Staiga / Suddenly


Taip pat gali patikti
Bokštas. Šviesi diena
2017 / Lenkija / rež. Jagoda Szelc
Tower. A Bright Day
Wieza. Jasny dzien
Ilgesys
2017 / Izraelis / rež. Savi Gabizon
Longing
Ga'agua
Žiūrėk filmą namuose
Vienintelis vaikas
2017 / Pietų Korėja / rež. Shin Dong-seok
Last Child
Kvėpavimas į marmurą
2018 / Lietuva, Latvija, Kroatija / rež. Giedrė Beinoriūtė
Breathing into Marble
Kvėpavimas į marmurą
Sūnaus globa
2017 / Prancūzija / rež. Xavier Legrand
Custody
Jusqu'à la garde
Žiūrėk filmą namuose
Ankštumas
2017 / Rusijos Federacija / rež. Kantemir Balagov
Closeness
Tesnota
Žiūrėk filmą namuose
Medžioklės sezonas
2017 / Argentina, Prancūzija, Vokietija, Jungtinės Valstijos, Kataras / rež. Natalia Garagiola
Hunting Season
Temporada de caza

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.