kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Ilgesys
Longing Ga'agua
2017 Izraelis 104 min N-13
Filmas pridėtas

„Jei nesate „supertėveliai“, dažnai galvojate, ar tinkamai auklėjate ar auklėjote savo atžalas, filmas jums. Taip, jis liūdnas, bet galbūt pagrindiniame herojuje įžvelgsite dalelę savęs ir nebebus taip gėda, kad esate „nestandartinis“ tėtis ar mama.“ (S. Lingevičiūtė)

Pasiturinčiai gyvenančiam Arieliui paskambina studijų laikų mergina. Ji prašo susitikti, nes nori pasakyti du labai svarbius dalykus. Pirma, kai jie prieš dvidešimt metų išsiskyrė, ji buvo nėščia ir nepasidarė aborto, pagimdė nuostabų sūnų. Antras papasakotas įvykis visiškai pakeis Arielio gyvenimą. Šiame vidinio kelio filme atsiskleidžia daugiau tėvystės aspektų – ne tik davimas ir atsakomybė. Pats režisierius filmą pavadino liūdna komedija.

 

 

Filmografija

2017 – Ilgesys / Longing
2008 – Pamesta ir rasta (TV serialas) / Lost and Found (TV series)
2003 – Ninos tragedijos / Nina's Tragedies
1995 – Įsimylėjėlis Nana gatvėje / Lovesick on Nana Street
1990 – Stebėtojas / The Lookout


8.8
Iš viso balsų: 215
Režisierius - Savi Gabizon
Scenarijaus autoriai - Savi Gabizon
Aktoriai - Shai Avivi, Asi Avivi, Neta Riskin, Yoram Tolledano, Shiri Golan, Ella Armony, Shimon Mimran
Prodiuseriai - Chilik Michaeli, Avraham Pirchi, Savi Gabizon, Tami Leon, Moshe Edery, Leon Edery
Operatorius - Asaf Sudry
Montažas - Tali Halter Shenkar
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Films Boutique
Platintojas - Kino Pavasaris Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - hebrajų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija

2017 – Ilgesys / Longing
2008 – Pamesta ir rasta (TV serialas) / Lost and Found (TV series)
2003 – Ninos tragedijos / Nina's Tragedies
1995 – Įsimylėjėlis Nana gatvėje / Lovesick on Nana Street
1990 – Stebėtojas / The Lookout


Taip pat gali patikti
Vienintelis vaikas
2017 / Pietų Korėja / rež. Shin Dong-seok
Last Child
Čarlstonas
2017 / Rumunija, Prancūzija / rež. Andrei Creţulescu
Charleston
Floridos projektas
2017 / Jungtinės Valstijos / rež. Sean Baker
The Florida Project
Tokia šeima
2017 / Argentina, Brazilija, Prancūzija, Lenkija, Vokietija, Danija / rež. Diego Lerman
A Sort of Family
Una especie de familia
Fokstrotas
2017 / Izraelis, Vokietija, Prancūzija, Šveicarija / rež. Samuel Maoz
Foxtrot
Sūnaus globa
2017 / Prancūzija / rež. Xavier Legrand
Custody
Jusqu'à la garde
Žiūrėk filmą namuose

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.