Uždaryti langą
Archyvas

Zombiliškės

Zombillenium

2017 / Prancūzija, Belgija / 80 min / N-7
8.8
Iš viso balsų: 35, vidurkis: 8.8
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Zombiliškės on IMDb
Režisierius - Arthur de Pins, Alexis Ducord
Scenarijaus autoriai - Arthur de Pins, Alexis Ducord
Aktoriai - Emmanuel Curtil, Alain Choquet, Kelly Marot, Alexis Tomassian, Mathieu Monnaert, Emmanuel Jacomy, Esther Corvez-Beaudoin
Prodiuseriai - Henri Magalon, Léon Perahia
Operatorius -
Montažas - Benjamin Massoubre
Kompozitoriai - Éric Neveux, Mathieu Monnaert
Pardavimo agentas - Urban Distribution International
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - įgarsinta lietuviškai
Subtitrai - anglų

„Tikrai ne „tuščia“ istorija ir vaikams, ir tėveliams. Režisieriai turi nepažabotą fantaziją, tad idėjų kostiumams artėjančio Helovino proga turėsite į valias. O kur dar po filmo padiskutuoti su savo atžalomis apie socialinę nelygybę…“ (S. Lingevičiūtė)

„Zombiliškės“ – ypatingas pramogų parkas: čia gyvena tikri vilkolakiai, vampyrai, zombiai. Jie čia dirbs per amžius… Vieną dieną darbo saugos prižiūrėtojas Hektoras apsilanko „Zombiliškėse“ ir randa begalę pažeidimų. Kad Hektoras nieko neišplepėtų ir parkas nebūtų uždarytas, jam vadovaujančiam vampyrui Franciui nelieka nieko kito, kaip įkąsti vyriškiui. Taip Hektoras galėtų būti pasamdytas ir tapti „Zombiliškių“ paskutiniu šansu: lankokumas visiškai kritęs, tad jis galėtų būti naujas traukos centras ir išgelbėti visus nuo bankroto. Tačiau Hektoras ilgisi savo dukrelės Liusi, kuri liko jo laukti „tikrame“ pasaulyje…

 

Filmografija

Arthur de Pins
2017 – Zombiliškės / Zombillenium
2005 – Rožinis vanduo (trumpametražis) / L'eau de rose (short)
2004 – Krabų revoliucija (trumpametražis) / The Crab Revolution (short)
2000 – Žeraldina (trumpametražis) / Géraldine (short)

Alexis Ducord
2017 – Zombiliškės / Zombillenium
2009 – Sali Bolivud (TV serialas) / Sally Bollywood (TV series)
2008 – Įtrūkiai (trumpametražis) / Cracks (short)