kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Izabelė ir jos vyrai
Let the Sunshine In Un beau soleil intérieur
2017 Prancūzija 94 min N-13
Filmas pridėtas

„Juliette Binoche yra meilė. Claire Denis – skvarbi mintis, o operatorė Agnès Godard – prisilietimas. Tik jų trijulė gali apsaugoti filmą apie besąlygišką tikros meilės siekį nuo primityvių emocijų ir pigių apibendrinimų. Tik jos gali sukurti tokį kūno virpuliais ir idėjų uraganais žiūrovą įtraukiantį kiną.“ (A. Račaitytė)

Šioje ekscentriškoje romantinėje komedijoje Juliette Binoche tiesiog švyti vaidindama išsiskyrusią menininkę, atkakliai ieškančią tikrosios meilės. Vienatvę Izabelė praskaidrina vis naujais pasimatymais ir neslepia nusivylimo kiekvienu į lovą pasiguldytu meilužiu. Kurdama Izabelės odisėją per įvairiausių gerbėjų glėbius ir širdis ieškant to Vienintelio režisierė Claire Denis siūlo gaivų feministinį žvilgsnį į meilę ir seksą. Filmas sukurtas pagal Roland’o Barthes’o 1977-aisiais parašytus „Meilės diskurso fragmentus“. Kaip ir knygoje, Claire Denis ekranizacijoje kiekvienas žiūrovas atpažins dalelę savęs.

 

 

Filmografija

2017 – Įsileisk vidun šviesą / Let the Sunshine In
2013 – Niekšai / Bastards
2009 – Balta medžiaga / White Material
2008 – 35 taurelės romo / 35 Shots of Rum
2002 – Penktadienio naktis / Friday Night
2001 – Nemalonumai kiekvieną dieną / Trouble Every Day
1999 – Gražus darbas / Beau travail
1997 – Nanetė ir Bonis / Nenette and Boni
1990 – Nebijau, nemirsiu / No Fear, No Die
1988 – Šokoladas / Chocolat


6.8
Iš viso balsų: 134
Režisierius - Claire Denis
Scenarijaus autoriai - Claire Denis, Christine Angot
Aktoriai - Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Gérard Depardieu, Nicolas Duvauchelle
Prodiuseriai - Olivier Hélie
Operatorius - Agnès Godard
Montažas - Guy Lecorne
Kompozitoriai - Stuart Staples
Pardavimo agentas - Playtime
Platintojas - Best Film
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Įsileisk vidun šviesą / Let the Sunshine In
2013 – Niekšai / Bastards
2009 – Balta medžiaga / White Material
2008 – 35 taurelės romo / 35 Shots of Rum
2002 – Penktadienio naktis / Friday Night
2001 – Nemalonumai kiekvieną dieną / Trouble Every Day
1999 – Gražus darbas / Beau travail
1997 – Nanetė ir Bonis / Nenette and Boni
1990 – Nebijau, nemirsiu / No Fear, No Die
1988 – Šokoladas / Chocolat


Taip pat gali patikti
Chavela
2017 / Jungtinės Valstijos, Meksika, Ispanija / rež. Catherine Gund, Daresha Kyi
Chavela
Lyčių kova
2017 / Jungtinės Valstijos, Jungtinė Karalystė / rež. Valerie Faris, Jonathan Dayton
Battle of the Sexes
Maria Callas: savais žodžiais
2017 / Prancūzija / rež. Tom Volf
Maria by Callas: In Her Own Words
Žiūrėk filmą namuose
Atalanta
1934 / Prancūzija / rež. Jean Vigo
L'Atalante
Apie Sarą ir Salimą
2018 / Palestina, Nyderlandai, Vokietija, Meksika / rež. Muayad Alayan
The Reports on Sarah and Saleem
التقارير حول ساره و سليم
Vadink mane savo vardu
2017 / Italija, Jungtinės Valstijos, Brazilija, Prancūzija / rež. Luca Guadagnino
Call Me by Your Name

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.