kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Įniršio pabaiga
Outrage Coda Outrage Coda
2017 Japonija 104 min N-16
Filmas pridėtas

„Takeshi Kitano yra Japonijos Francis Fordas Coppola, o jo „Įniršio“ trilogija nė kuo nenusileidžia „Krikštatėviui“. Tai be galo kokybiškas kinas. Net ir smurtas stilingas kaip mašinos, interjerai, kostiumai ar maisto patiekimas. Jei mėgstate žanrinius filmus apie gangsterius – tikrai nepasigailėsite.“ (S. Lingevičiūtė)

Po penkerių metų nuožmaus ir kruvino karo tarp dviejų įtakingiausių jakudzos šeimų Sano ir Hanabiši Japonijoje įsigali pastaroji. Buvęs jakudzos galva Otomo dabar gyvena Pietų Korėjoje. Jis dirba ponui Čanui, kuris net ir per atstumą turi didžiulę įtaką japonų jakudzos klanui. Palyginti menkas įvykis, kurį sukelia Hanabiši šeimos narys, baigiasi didžiule įtampa tarp pono Čano ir Hanabiši. Augantis konfliktas tampa nebekotroliuojamas, įsižiebia nuožmi kova dėl galios pozicijų pačioje Hanabiši šeimoje. Kai galiausiai kyla pavojus pono Čano gyvybei, atsidavęs jakudza Otomo grįžta į Japoniją „sutvarkyti“ reikalų. Senas vilkas negalėjo išsirinkti geresnio momento, kad visiems laikams baigtų nenudirbtus darbus.

 

 

Filmografija

2017 – Įniršio pabaiga / Outrage Coda
2012 – Visiškas įniršis / Outrage Beyond
2010 – Įniršis / Outrage
2008 – Achilas ir vėžlys / Achiller and the Tortoise
2007 – Garbė režisieriui! / Glory to the Filmmaker!
2005 – Takešiai / Takeshis'
2002 – Lėlės / Dolls
2000 – Brolis / Brother
1993 – Sonatina / Sonatine
1989 – Žiaurus policininkas / Violent Cop


6.9
Iš viso balsų: 46
Režisierius - Takeshi Kitano
Scenarijaus autoriai - Takeshi Kitano
Aktoriai - Takeshi Kitano, Toshiyuki Nishida, Tatsuo Nadaka, Ken Mitsuishi, Ikuji Nakamura, Sansei Shiomi, Hakuryû , Nao Omori, Pierre Taki, Yutaka Matsushige, Ren Ohsugi, Taizo Harada
Prodiuseriai - Masayuki Mori, Takio Yoshida
Operatorius - Katsumi Yanagijima
Montažas - Takeshi Kitano
Kompozitoriai - Keiichi Suzuki
Pardavimo agentas - Celluloid Dreams / Celluloid Nightmares
Platintojas - Maywin Media AB
Gamybos kompanija -
Dialogai - japonų, korėjiečių
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Įniršio pabaiga / Outrage Coda
2012 – Visiškas įniršis / Outrage Beyond
2010 – Įniršis / Outrage
2008 – Achilas ir vėžlys / Achiller and the Tortoise
2007 – Garbė režisieriui! / Glory to the Filmmaker!
2005 – Takešiai / Takeshis'
2002 – Lėlės / Dolls
2000 – Brolis / Brother
1993 – Sonatina / Sonatine
1989 – Žiaurus policininkas / Violent Cop


Taip pat gali patikti
Geros dienos!
2017 / Kinija / rež. Jian Liu
Have a Nice Day
Hao ji le
Mutafukaz
2017 / Prancūzija, Japonija / rež. Guillaume Renard (Run), Shojiro Nishimi
Mutafukaz
Žmogus, erdvė, laikas ir žmogus
2018 / Pietų Korėja / rež. Kim Ki-duk
Human, Space, Time and Human
인간의 시간
Lenktynininkė ir gangsteris
2017 / Belgija, Nyderlandai, Prancūzija / rež. Michaël R. Roskam
Racer and the Jailbird
Le Fidèle
Žiūrėk filmą namuose
Įkvėpimas
2017 / Ispanija / rež. Manuel Martín Cuenca
The Motive
El autor

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.