Uždaryti langą
Archyvas

Nužudyti Chesusą

Killing Jesus

Matar a Jesús

2017 / Kolumbija, Argentina / 100 min / N-13
8.2
Iš viso balsų: 56, vidurkis: 8.2
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Nužudyti Chesusą on IMDb
Režisierius - Laura Mora
Scenarijaus autoriai - Alonso Torres, Laura Mora
Aktoriai - Natasha Jaramillo, Giovanny Rodríguez, Camilo Escobar, Carmenza Cossio, Juan Pablo Trujillo, Jose David Medina, Juan Camilo Cardenas
Prodiuseriai - Diego F. Ramirez, Alejandro Zito, Ignacio Rey, Juan Pablo García, Maja Zimmermann
Operatorius - James L. Brown
Montažas - Leandro Aste
Kompozitoriai - Sebastián Escofet
Pardavimo agentas - Latido Films
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - ispanų
Subtitrai - lietuvių, anglų

„Režisierė suteikia retą progą pamatyti, su kokiomis problemomis susiduria jaunimas viename pavojingiausių pasaulio miestų. Jai pavyko autentiškai perteikti ten tvyrančią baimės atmosferą. Stiprių emocijų trileris įgauna dar daugiau gylio sužinojus, kad filmo scenarijus yra pagrįstas asmenine patirtimi.“ (E. Pukšta)

Du jaunuoliai nuskuodžia motociklu. Nuo jų paleistų šūvių vyras krinta ant žemės negyvas. Tai – Paulos tėvas. Ji – studentė ir gabi fotografė, o tėtis buvo gerbiamas profesorius. Paula įsiminė šaudžiusiojo veidą, tačiau nusikaltimo tyrimas įklimpsta korupcijos liūne ir atsiduria archyve. Keršto trokštanti Paula pati ieško žudiko ir atsitiktinai panašų į jį sutinka naktiniame klube. Jo vardas Chesusas. Jis nori būti su ja, bet Paula nori jį nužudyti. Pusiau autobiografiniame trileryje režisierė prisimena skaudžiausią gyvenimo įvykį, kai samdomi žudikai Medeljine nušovė jos tėvą. Nusikaltimas taip ir liko neatskleistas. Ji pati nebandė ieškoti žudiko, bet vieną naktį Australijoje susapnavo Jėzų Kristų, sakantį: „Tai aš nužudžiau tavo tėvą.“

 

Filmografija

2017 – Nužudyti Chesusą / Killing Jesus
2014 – Prieš šūvį (TV filmas) / Before the Fire (TV film)
2012 – Eskobaras, blogio globėjas (TV serialas) / Escobar, the Patron of Evil (TV series)
2012 – Salome (trumpametražis) / Salomé (short)
2006 – Brolija (trumpametražis) / Brotherhood (short)
2004 – Vakarai (trumpametražis) / West (short)