kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Nužudyti Chesusą
Killing Jesus Matar a Jesús
2017 Kolumbija, Argentina 100 min N-13
Filmas pridėtas

„Režisierė suteikia retą progą pamatyti, su kokiomis problemomis susiduria jaunimas viename pavojingiausių pasaulio miestų. Jai pavyko autentiškai perteikti ten tvyrančią baimės atmosferą. Stiprių emocijų trileris įgauna dar daugiau gylio sužinojus, kad filmo scenarijus yra pagrįstas asmenine patirtimi.“ (E. Pukšta)

Du jaunuoliai nuskuodžia motociklu. Nuo jų paleistų šūvių vyras krinta ant žemės negyvas. Tai – Paulos tėvas. Ji – studentė ir gabi fotografė, o tėtis buvo gerbiamas profesorius. Paula įsiminė šaudžiusiojo veidą, tačiau nusikaltimo tyrimas įklimpsta korupcijos liūne ir atsiduria archyve. Keršto trokštanti Paula pati ieško žudiko ir atsitiktinai panašų į jį sutinka naktiniame klube. Jo vardas Chesusas. Jis nori būti su ja, bet Paula nori jį nužudyti. Pusiau autobiografiniame trileryje režisierė prisimena skaudžiausią gyvenimo įvykį, kai samdomi žudikai Medeljine nušovė jos tėvą. Nusikaltimas taip ir liko neatskleistas. Ji pati nebandė ieškoti žudiko, bet vieną naktį Australijoje susapnavo Jėzų Kristų, sakantį: „Tai aš nužudžiau tavo tėvą.“

 

Filmografija

2017 – Nužudyti Chesusą / Killing Jesus
2014 – Prieš šūvį (TV filmas) / Before the Fire (TV film)
2012 – Eskobaras, blogio globėjas (TV serialas) / Escobar, the Patron of Evil (TV series)
2012 – Salome (trumpametražis) / Salomé (short)
2006 – Brolija (trumpametražis) / Brotherhood (short)
2004 – Vakarai (trumpametražis) / West (short)


8.2
Iš viso balsų: 56
Režisierius - Laura Mora
Scenarijaus autoriai - Alonso Torres, Laura Mora
Aktoriai - Natasha Jaramillo, Giovanny Rodríguez, Camilo Escobar, Carmenza Cossio, Juan Pablo Trujillo, Jose David Medina, Juan Camilo Cardenas
Prodiuseriai - Diego F. Ramirez, Alejandro Zito, Ignacio Rey, Juan Pablo García, Maja Zimmermann
Operatorius - James L. Brown
Montažas - Leandro Aste
Kompozitoriai - Sebastián Escofet
Pardavimo agentas - Latido Films
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - ispanų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Nužudyti Chesusą / Killing Jesus
2014 – Prieš šūvį (TV filmas) / Before the Fire (TV film)
2012 – Eskobaras, blogio globėjas (TV serialas) / Escobar, the Patron of Evil (TV series)
2012 – Salome (trumpametražis) / Salomé (short)
2006 – Brolija (trumpametražis) / Brotherhood (short)
2004 – Vakarai (trumpametražis) / West (short)


Taip pat gali patikti
Žudikė Marlina. Keturių veiksmų istorija
2017 / Indonezija / rež. Mouly Surya
Marlina the Murderer in Four Acts
Marlina si Pembunuh dalam Empat Babak
Žanetė: Žanos d'Ark vaikystė
2017 / Prancūzija / rež. Bruno Dumont
Jeannette: The Childhood of Joan of Arc
Jeannette l'enfance de Jeanne d'Arc
Fokstrotas
2017 / Izraelis, Vokietija, Prancūzija, Šveicarija / rež. Samuel Maoz
Foxtrot

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.