kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Laukiniai berniukai
The Wild Boys Les garçons sauvages
2017 Prancūzija 111 min N-16
Filmas pridėtas

„Vienas energingiausių metų debiutų, sužavėjęs ne tik drąsia intonacija, bet ir tvirta pozicija lyčių vaidmenų klausimu. Režisierius sukuria unikalų pasaulį, sėkmingai žongliruoja skirtingomis kino formomis ir nusilenkia didiesiems savo įkvėpėjams – tikiu, atpažinsite ne vieną jų.“ (M. Valiūnaitė)

Režisierius Bertrand‘as Mandico – provokatyvumu išsiskiriantis prancūzų menininkas, sukūręs daugybę įsimintinų eksperimentinių filmų ir instaliacijų. „Laukiniai berniukai“ prasideda XX a. pradžioje Reunjono saloje, kur šeši paaugliai iš gerų šeimų įvykdo barbarišką nusikaltimą. Tėvai juos atiduoda į keisto kapitono rankas, kuris plukdo berniukus į negyvenamą salą perauklėti. Labai greitai laive kyla maištas. Pasiekus salą, berniukų laukia dar didesni nuotykiai – paslaptingi augalai ir juos perauklėti pasiryžusi daktarė Severina (Elina Löwensohn). Įtampa grupėje auga ir ima vykti neįtikėtinos transformacijos.

 

 

Filmografija

2017 – Laukiniai berniukai / The Wild Boys
2015 – Mūsų hormonų dama (trumpametražis) / Our Lady of Hormones (short)
2014 – Salambo (trumpametražis) / Salammbô (short)
2014 – Priešistorinis kabaretas (trumpametražis) / Prehistoric Cabaret (short)
2012 – Gyvenant ramų gyvenimą (trumpametražis) / Living Still Life (short)
2011 – Boro dėžėje (trumpametražis) / Boro in the Box (short)


8.2
Iš viso balsų: 67
Režisierius - Bertrand Mandico
Scenarijaus autoriai - Bertrand Mandico
Aktoriai - Pauline Lorillard, Vimala Pons, Diane Rouxel, Anael Snoek, Mathilde Warnier, Sam Louwyck, Elina Löwenson
Prodiuseriai - Emmanuel Chaumet
Operatorius - Pascale Granel
Montažas - Laure Saint Marc
Kompozitoriai - Pierre Desprats, Hekla Magnusdottir
Pardavimo agentas - Ecce Films
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Laukiniai berniukai / The Wild Boys
2015 – Mūsų hormonų dama (trumpametražis) / Our Lady of Hormones (short)
2014 – Salambo (trumpametražis) / Salammbô (short)
2014 – Priešistorinis kabaretas (trumpametražis) / Prehistoric Cabaret (short)
2012 – Gyvenant ramų gyvenimą (trumpametražis) / Living Still Life (short)
2011 – Boro dėžėje (trumpametražis) / Boro in the Box (short)


Taip pat gali patikti
24 kadrai
2017 / Iranas / rež. Abbas Kiarostami
24 Frames
Ava
2017 / Prancūzija / rež. Léa Mysius
Ava
Žiūrėk filmą namuose
Prakeikta vasara
2017 / Portugalija / rež. Pedro Cabeleira
Damned Summer
Verão danado
Jeigu...
1968 / Jungtinė Karalystė / rež. Lindsay Anderson
If...
Zama
2017 / Argentina, Brazilija, Ispanija, Prancūzija, Nyderlandai, Meksika, Portugalija, Jungtinės Valstijos / rež. Lucrecia Martel
Zama
Bokštas. Šviesi diena
2017 / Lenkija / rež. Jagoda Szelc
Tower. A Bright Day
Wieza. Jasny dzien
Didysis Buda +
2017 / Taivanas / rež. Hsin-Yao Huang
The Great Buddha +
大佛普拉斯 +

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.