kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Tą naktį aš plaukiau
The Night I Swam La nuit où j'ai nagé (Oyogisugita yoru)
2017 Prancūzija, Japonija 79 min V
Filmas pridėtas
„Vienas subtiliausių metų filmų – šviesus, truputį liūdnas ir labai nuoširdus. Ypač rekomenduoju ateiti su jauniausiais žiūrovais, kad nors kiek kartu sulėtintumėte laiką ir pažadintumėte viduje snaudžiantį tyrinėtoją.“ (M. Valiūnaitė)

Sniegu nukloti Japonijos kalnai. Kiekvieną naktį žvejys palieka namus ir leidžiasi į turgų miesto centre. Jo šešerių metų sūnus pabunda tėvui trinktelėjus durimis ir nebegali užmigti. Jis budi koridoriuje, nupiešia piešinį ir įsideda jį į savo mokyklinį krepšį. Vis dar užsimiegojęs pakeliui į mokyklą jis pasuka iš kelio ir klaidžioja snieguotais takeliais ieškodamas tėčio. Tyli berniuko kelionė kupina mažų nuotykių ir gražių detalių.

Filmografija

Kohei Igarashi
2017 – Tą naktį aš plaukiau / The Night I Swam
2015 – Sulaikyk kvapą kaip meilužis / Hold Your Breath Like a Lover

Damien Manivel
2017 – Tą naktį aš plaukiau / The Night I Swam
2017 – Nemiga (trumpametražis) / Insomnie (short)
2016 – Parkas / The Park
2014 – Jaunas poetas / A Young Poet
2012 – Sekmadienio rytas (trumpametražis) / Sunday Morning (short)
2010 – Dama su šunimi (trumpametražis) / La dame au chien  (short)
2007 – Vyriška (trumpametražis) / Viril (short)


7.2
Iš viso balsų: 63
Režisierius - Damien Manivel, Kohei Igarashi
Scenarijaus autoriai - Damien Manivel, Kohei Igarashi
Aktoriai - Takara Kogawa
Prodiuseriai - Damien Manivel, Martin Bertier
Operatorius - Wataru Takahashi
Montažas - William Laboury
Kompozitoriai - Jérôme Petit
Pardavimo agentas - Shellac
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - be dialogų
Subtitrai - be titrų
Filmografija

Kohei Igarashi
2017 – Tą naktį aš plaukiau / The Night I Swam
2015 – Sulaikyk kvapą kaip meilužis / Hold Your Breath Like a Lover

Damien Manivel
2017 – Tą naktį aš plaukiau / The Night I Swam
2017 – Nemiga (trumpametražis) / Insomnie (short)
2016 – Parkas / The Park
2014 – Jaunas poetas / A Young Poet
2012 – Sekmadienio rytas (trumpametražis) / Sunday Morning (short)
2010 – Dama su šunimi (trumpametražis) / La dame au chien  (short)
2007 – Vyriška (trumpametražis) / Viril (short)


Taip pat gali patikti
Andrius
1980 / Lietuva / rež. Algirdas Araminas
Andrius
Paskutinė atostogų diena
1964 / Lietuva / rež. Arūnas Žebriūnas
The Girl and the Echo
Paskutinė atostogų diena
Gražuolė
1969 / Lietuva / rež. Arūnas Žebriūnas
The Beauty
Gražuolė
Gražuolė ir Sebastianas: draugai visam gyvenimui
2017 / Prancūzija / rež. Clovis Cornillac
Belle and Sebastian, Friends for Life
Belle et Sébastien 3, le dernier chapitre
Žiūrėk filmą namuose
Zombiliškės
2017 / Prancūzija, Belgija / rež. Arthur de Pins, Alexis Ducord
Zombillenium
Žemė: viena nuostabi diena
2017 / Kinija, Vengrija, Tanzanija, Jungtinė Karalystė, Kosta Rika, Šri Lanka, Japonija, Jungtinės Valstijos / rež. Peter Webber, Richard Dale, Lixin Fan
Earth: One Amazing Day
Anos karas
2018 / Rusijos Federacija / rež. Aleksey Fedorchenko
Anna's War

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.