Uždaryti langą
Archyvas

Tą naktį aš plaukiau

The Night I Swam

La nuit où j'ai nagé (Oyogisugita yoru)

2017 / Prancūzija, Japonija / 79 min / V
7.2
Iš viso balsų: 63, vidurkis: 7.2
Filmas pridėtas
Filmas ištrintas
Prisidėti prie filmų
Ištrinti filmą
Tą naktį aš plaukiau on IMDb
Režisierius - Damien Manivel, Kohei Igarashi
Scenarijaus autoriai - Damien Manivel, Kohei Igarashi
Aktoriai - Takara Kogawa
Prodiuseriai - Damien Manivel, Martin Bertier
Operatorius - Wataru Takahashi
Montažas - William Laboury
Kompozitoriai - Jérôme Petit
Pardavimo agentas - Shellac
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - be dialogų
Subtitrai - be titrų
„Vienas subtiliausių metų filmų – šviesus, truputį liūdnas ir labai nuoširdus. Ypač rekomenduoju ateiti su jauniausiais žiūrovais, kad nors kiek kartu sulėtintumėte laiką ir pažadintumėte viduje snaudžiantį tyrinėtoją.“ (M. Valiūnaitė)

Sniegu nukloti Japonijos kalnai. Kiekvieną naktį žvejys palieka namus ir leidžiasi į turgų miesto centre. Jo šešerių metų sūnus pabunda tėvui trinktelėjus durimis ir nebegali užmigti. Jis budi koridoriuje, nupiešia piešinį ir įsideda jį į savo mokyklinį krepšį. Vis dar užsimiegojęs pakeliui į mokyklą jis pasuka iš kelio ir klaidžioja snieguotais takeliais ieškodamas tėčio. Tyli berniuko kelionė kupina mažų nuotykių ir gražių detalių.

Filmografija

Kohei Igarashi
2017 – Tą naktį aš plaukiau / The Night I Swam
2015 – Sulaikyk kvapą kaip meilužis / Hold Your Breath Like a Lover

Damien Manivel
2017 – Tą naktį aš plaukiau / The Night I Swam
2017 – Nemiga (trumpametražis) / Insomnie (short)
2016 – Parkas / The Park
2014 – Jaunas poetas / A Young Poet
2012 – Sekmadienio rytas (trumpametražis) / Sunday Morning (short)
2010 – Dama su šunimi (trumpametražis) / La dame au chien  (short)
2007 – Vyriška (trumpametražis) / Viril (short)