kovo 19 d. - balandžio 1 d.

Archyvas

Tokia švelni oda
A Skin So Soft Ta Peau si lisse
2017 Kanada, Šveicarija, Prancūzija 94 min N-13
Filmas pridėtas

„Daugiau pasidomėjus Denis Côté ir jo kūryba iškart aišku, kad filmas apie kultūristus bus kitoks, nei galima tikėtis. Ir iš tiesų režisierius kuria filmą kartu su veikėjais. Keistas ir tolimas gyvenimas staiga priartėja ir nušvinta visai kitomis spalvomis.“ (M. Valiūnaitė)

Naujausiame filme režisierius Denis Côté prasiskverbia į šiuolaikinių gladiatorių – Jeano François, Ronaldo, Alexio, Cédrico, Benoit ir Maximo – rutiną. Galiūnų, kultūristų ir treneriais tapusių veteranų grupė ruošiasi ir laukia naujų varžybų. Jie laikosi ekstremalių dietų ir lieja prakaitą sporto salėse. Kiekvienas siekia savo tikslo, bet kartu jie apsėsti tos pačios idėjos – peržengti savo kūno galimybių ribas. Dokumentikos ir vaidybinio kino ribas trinantis filmas tyrinėja griežtai kontroliuojamus šių nesuprastų monstrų kasdienius gyvenimus.


Filmografija

2017 – Tokia švelni oda / A Skin So Soft
2016 – Borisas be Beatričės / Boris sans Béatrice
2013 – Vik ir Flo pamatė lokį / Vic + Flo Saw a Bear
2012 – Bestiariumas / Bestiaire
2010 – Kerlingas / Curling
2008 – Viskas, ko ji nori / All That She Wants
2005 – Dreifuojančios valstijos / Drifring States 




5.3
Iš viso balsų: 19
Režisierius - Denis Côté
Scenarijaus autoriai -
Aktoriai - Alexis Légaré, Cédric Doyon, Jean-François Bouchard, Ronald Yang, Maxim Lemire
Prodiuseriai - Denis Côté, Jeanne-Marie Poulain, Joëlle Bertossa, Dounia Sichov
Operatorius - François Messier-Rheault
Montažas - Nicolas Roy
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Films Boutique
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - prancūzų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Tokia švelni oda / A Skin So Soft
2016 – Borisas be Beatričės / Boris sans Béatrice
2013 – Vik ir Flo pamatė lokį / Vic + Flo Saw a Bear
2012 – Bestiariumas / Bestiaire
2010 – Kerlingas / Curling
2008 – Viskas, ko ji nori / All That She Wants
2005 – Dreifuojančios valstijos / Drifring States 




Taip pat gali patikti
Terapija
2017 / Jungtinės Valstijos / rež. Gethin Aldous, Jairus McLeary
The Work
Žiūrėk filmą namuose
Sėkmės
2017 / Prancūzija, Vokietija / rež. Ben Russell
Good Luck
Kaniba
2017 / Jungtinės Valstijos, Prancūzija, Jungtinė Karalystė / rež. Véréna Paravel, Lucien Castaing-Taylor
Caniba
Virš galimybių ribos
2017 / Lenkija, Vokietija, Suomija / rež. Marta Prus
Over the Limit
Taris
1931 / Prancūzija / rež. Jean Vigo
Taris
Taris, roi de l'eau
Bobbi Jene
2017 / Danija, Švedija, Izraelis, Jungtinės Valstijos / rež. Elvira Lind
Bobbi Jene
Žiūrėk filmą namuose

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.