kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Žiemos broliai
Winter Brothers Vinterbrødre
2017 Danija, Islandija 90 min N-16
Filmas pridėtas

„Vizualią dramą apie amžinoje žiemoje įšalusius brolių santykius svarbu ne tik pamatyti, bet ir išgirsti.“ (E. Pukšta)

Du radikaliai skirtingi broliai Johanas ir Emilis dirba kalkakmenio kasykloje mažame ir atsiskyrusiame nuo šiuolaikinio gyvenimo šurmulio Danijos kaime. Inteligentiškasis Johanas yra pareigingas, žavus, nekonfliktiškas ir ypač mylimas bendradarbių. Nuolat užsisvajojęs keistuolis Emilis – nemandagus, nepasitikintis savimi ir nepopuliarus „maniakas“. Johanas nuolankiai toleruoja kaprizingus Emilio išsišokimus, kol jie abu lemtingai susižavi ta pačia gražia moterimi.



Filmografija
2017 – Žiemos broliai / Winter Brothers
2014 – Septynios valtys (trumpametražis) / Seven Boats (short)
2013 – Dailininkas (trumpametražis) / A Painter (short)

7.2
Iš viso balsų: 35
Režisierius - Hlynur Pálmason
Scenarijaus autoriai - Hlynur Pálmason
Aktoriai - Elliott Crosset Hove, Simon Sears, Victoria Carmen Sonne, Peter Plaugborg, Lars Mikkelsen
Prodiuseriai - Hlynur Pálmason, Julie Waltersdorph Hansen, Anton Máni Svansson, Per Damgaard Hansen
Operatorius - Maria Von Hausswolff
Montažas - Julius Krebs Damsbo
Kompozitoriai - Toke Brorson Odin
Pardavimo agentas - New Europe Film Sales
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - anglų, danų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija
2017 – Žiemos broliai / Winter Brothers
2014 – Septynios valtys (trumpametražis) / Seven Boats (short)
2013 – Dailininkas (trumpametražis) / A Painter (short)

Taip pat gali patikti
Kapitonas
2017 / Vokietija, Prancūzija, Lenkija, Portugalija / rež. Robert Schwentke
The Captain
Der Hauptmann
Terapija
2017 / Jungtinės Valstijos / rež. Gethin Aldous, Jairus McLeary
The Work
Žiūrėk filmą namuose
Anos karas
2018 / Rusijos Federacija / rež. Aleksey Fedorchenko
Anna's War
Krankliai
2017 / Švedija / rež. Jens Assur
Ravens
Korparna
Meilužiai iš Ferentari
2017 / Rumunija, Serbija, Belgija / rež. Ivana Mladenović
Soldiers. A Story from Ferentari
Soldații. O poveste din Ferentari

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.