kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Čarlstonas
Charleston Charleston
2017 Rumunija, Prancūzija 125 min N-13
Filmas pridėtas

„Dinamiškas, keistai romantiškas ir absoliučiai kitoks rumuniškas filmas nepasiduoda vienai konkrečiai interpretacijai. Juodojo humoro dramoje pilna mįslių, užuominų ir neatsakytų klausimų, kuriuos kiekvienas žiūrovas supras savaip. Atkreipkite dėmesį į raudoną megztinį ir paslaptingą užrašų knygelę.“ (E. Pukšta)

Aleksandru švenčia 42-ąjį gimtadienį vienas ir apsvaigęs nuo alkoholio. Vos prieš kelias savaites jo mylima žmona Ioana žuvo po automobilio ratais. Išlydėjus nepageidaujamų draugų trijulę, į duris vėl kažkas paskambina. Šį kartą Aleksandru pamato nekviestą ir nepažįstamą svečią. Už jį jaunesnis ir be galo drovus Sebastianas iškart prisipažįsta buvęs Ioanos meilužis pastaruosius penkis mėnesius. Netekties sugniuždytas Sebastianas turi neįtikėtiną ir įžūlų prašymą: jis nori, kad Aleksandru padėtų įveikti neviltį, susikaupusią po Ioanos mirties.



Filmografija

2017 – Čarlstonas / Charleston
2016 – Po septynių mėnesių (trumpametražis) / Seven Months Later (short)
2015 – Ramona (trumpametražis) / Ramona (short)
2014 – Kovalskis (trumpametražis) / Kowalski (short)
2013 – Nelaimingas pinigas (trumpametražis) / Bad Penny (short)


8.2
Iš viso balsų: 65
Režisierius - Andrei Creţulescu
Scenarijaus autoriai - Andrei Creţulescu
Aktoriai - Şerban Pavlu, Radu Iacoban, Victor Rebengiuc, Adrian Titieni, Ana Ularu, Dorian Boguta, Ana Ciontea
Prodiuseriai - Andrei Creţulescu, Velvet Moraru, Marie Legrand, Rani Massalha
Operatorius - Barbu Balasoiu
Montažas - Cătălin Cristuțiu
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Versatile
Platintojas -
Gamybos kompanija -
Dialogai - rumunų
Subtitrai - lietuvių, anglų
Filmografija

2017 – Čarlstonas / Charleston
2016 – Po septynių mėnesių (trumpametražis) / Seven Months Later (short)
2015 – Ramona (trumpametražis) / Ramona (short)
2014 – Kovalskis (trumpametražis) / Kowalski (short)
2013 – Nelaimingas pinigas (trumpametražis) / Bad Penny (short)


Taip pat gali patikti
Apie Sarą ir Salimą
2018 / Palestina, Nyderlandai, Vokietija, Meksika / rež. Muayad Alayan
The Reports on Sarah and Saleem
التقارير حول ساره و سليم
Ilgesys
2017 / Izraelis / rež. Savi Gabizon
Longing
Ga'agua
Žiūrėk filmą namuose
Fokstrotas
2017 / Izraelis, Vokietija, Prancūzija, Šveicarija / rež. Samuel Maoz
Foxtrot
Vadink mane savo vardu
2017 / Italija, Jungtinės Valstijos, Brazilija, Prancūzija / rež. Luca Guadagnino
Call Me by Your Name
Po medžiu
2017 / Islandija, Danija, Lenkija, Vokietija / rež. Hafsteinn Gunnar Sigurðsson
Under the Tree
Undir trénu
Žiūrėk filmą namuose
Mikrobūtis
2017 / Pietų Korėja / rež. Jeon Gowoon
Microhabitat

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.