kovo 19 d. - balandžio 2 d.

Archyvas

Atostogos Ispanijoje
The Trip to Spain The Trip to Spain
2017 Jungtinė Karalystė, Ispanija 110 min N-13
Filmas pridėtas

„Smagioje ir improvizuotoje kulinarinėje kelionėje abu aktoriai ir režisierius rašo scenarijų pakeliui į kitą suplanuotą restoraną, nesibaimindami skambučių iš realaus gyvenimo. Gebėjimas parodijuoti įžymius žmones suteikia jų draugiškiems pokalbiams dar daugiau šarmo.“ (E. Pukšta)

Paelja, tortilija, gaspačis, krevetės, pinčios, troškiniai ir daug vyno arba vandens. Aktoriai Steve’as Cooganas ir Robas Brydonas trečią kartą priima skaniai pavalgyti mėgstančio režisieriaus iššūkį. Jie tikrina savo apetitą, sąmojingumą ir humoro jausmą skirtinguose Ispanijos restoranuose. Jiems specialiai ruošiami tradiciniai ir unikalūs patiekalai, kuriuos ragaujant atsiranda progų pabendrauti įvairiausiomis temomis. Atostogaujantys Steve’as ir Robas aiškiai subrendo po pastarosios judviejų kelionės, tad noriai kalbasi apie šeimą ir šlovę. Robas vėl didžiuojasi tapęs tėčiu, o Steve’as nepaliauja kiekviena proga priminti savo vaidmens kritikų išliaupsintoje „Filomenoje“ ir „Oskarui“ nominuoto jo paties parašyto scenarijaus. Gero apetito!

 

Filmografija

2017 – Atostogos Ispanijoje / The Trip to Spain
2014 – Kelionė į Italiją / The Trip to Italy
2013 – Taip atrodo meilė / The Look of Love
2012 – Kasdienybė / Everyday
2011 – Trišna / Trishna
2010 – Žudikas manyje / The Killer Inside Me
2008 – Genuja / Genova
2006 – Kelias į Gvantanamą / Road to Guantanamo
2004 – Devynios dainos / 9 Songs
1997 – Sveiki atvykę į Sarajevą / Welcome to Sarajevo


5.5
Iš viso balsų: 56
Režisierius - Michael Winterbottom
Scenarijaus autoriai - Michael Winterbottom, Rob Brydon, Steve Coogan
Aktoriai - Steve Coogan, Rob Brydon, Marta Barrio, Claire Keelan, Margo Stilley
Prodiuseriai - Melissa Parmenter, Josh Hyams, Stefano Negri
Operatorius - James Clarke
Montažas - Mags Arnold, Paul Monaghan, Marc Richardson
Kompozitoriai -
Pardavimo agentas - Goalpost Film
Platintojas - Theatrical Film Distribution
Gamybos kompanija -
Dialogai - anglų
Subtitrai - lietuvių
Filmografija

2017 – Atostogos Ispanijoje / The Trip to Spain
2014 – Kelionė į Italiją / The Trip to Italy
2013 – Taip atrodo meilė / The Look of Love
2012 – Kasdienybė / Everyday
2011 – Trišna / Trishna
2010 – Žudikas manyje / The Killer Inside Me
2008 – Genuja / Genova
2006 – Kelias į Gvantanamą / Road to Guantanamo
2004 – Devynios dainos / 9 Songs
1997 – Sveiki atvykę į Sarajevą / Welcome to Sarajevo


Taip pat gali patikti
„Michelin“ žvaigždutės: virtuvės istorijos
2017 / Danija / rež. Rasmus Dinesen
Michelin Stars: Tales from the Kitchen
Žiūrėk filmą namuose
Daug vaikų, beždžionė ir pilis
2017 / Ispanija / rež. Gustavo Salmerón
Lots of Kids, a Monkey and a Castle
Muchos hijos, un mono y un castillo
Laiminga žiema
2017 / Italija / rež. Giovanni Totaro
Happy Winter
Buon inverno
Švenčiame visi kartu
2017 / Japonija / rež. Hirobumi Watanabe
Party 'Round the Globe
Maisto dievaitės
2017 / Prancūzija, Jungtinė Karalystė / rež. Vérane Frédiani
The Goddesses of Food
A la recherche des Femmes Chefs
Žiūrėk filmą namuose
Didysis Buda +
2017 / Taivanas / rež. Hsin-Yao Huang
The Great Buddha +
大佛普拉斯 +

Jūsų interneto naršyklės versija yra per sena, todėl negalime Jums rodyti turinio.

Norėdami tęsti naršymą mūsų internetinėje svetainėje, prašome atsinaujinti savo naršyklę.

Atsiprašome už nepatogumus.